Aktywne Wpisy

Twoja_tata +20

vulcanitu +2
Gładzik mi się wytarł
Laptop klasy biznes kuhwa jego mać ech...
Laptop klasy biznes kuhwa jego mać ech...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
A tak z drugiej strony podczas podróży po Włoszech spotkałem innych Polaków i tu smutne spostrzeżenie większość podczas wyjazdów staje się bucami i nie potrafi się zachować. Tak naprawdę to tylko trzy spotkane rodziny były normalne, a takie schamienie pogłębia się od 6 lat, jak zacząłem podróżować kamperem po Europie, i to jest straszne, bo musisz unikać rodaków, jak nie chcesz najeść się wstydu.
#podroze #zagranica #takaprawda #spostrzezenia
@MistrzKowalski: była kiedyś taka przestroga, głównie w kontekście chodzenia na randki, ale nie tylko: "jeśli ktoś jest miły dla ciebie, ale niemiły dla kelnera, biletera, taksówkarza to znaczy, że tak naprawdę wcale nie jest miłym człowiekiem".
I tutaj jest tak samo: oni nie są bucami na wyjeździe, tylko bucami są zawsze. Po prostu na wyjeździe się z tym nie kryją.
@siepan: ja tych ludzi nie znam, a widzę tylko jak zachowują się podczas wyjazdów.
Nie gadasz też natywnie po niemiecku, francusku czy innym duńsku więc nie zatrybisz niuansów językowych. Szkoda sobie psuć wakacji na jakiś kołków co mają wyj3bane ego i czują się pępkiem świata. :) Do tego mnie wali co sobie jakiś Niemiec pomyśli, pamiętam Norwegów