Amstaffiarz się tłumaczy z tego, że ma zje anego psa, który atakuje przypadkowych ludzi na ulicy skacząc na nich twierdząc, że to ich wina bo nie powinni w obecności jego psa (rasy stworzonej do atakowania innych psów) brać swoich psów na ręce xd
No ludzie kochani. Jak twój kundel skacze na przypadkowych ludzi to siedź z nim w domu i niech tam ci sra, a nie narażasz ludzi.
@WielkiNos: czyli teraz masz być wróżką i wiedzieć, który piesek nie lubi innych piesków na gruncie, a który interesuje się tymi wziętymi na ręce. Może on zazdrosny, bo chciałby żeby jego właściciel też tak ponosił od czasu do czasu
@WielkiNos: Od jakiegoś czasu sam już nie wiem, która grupa jest bardziej odklejona - samochodziarze wymyślający argumenty na obronę swojego patoparkowania czy psiarze przyznający więcej praw swoim psom w przestrzeni publicznej niż innym ludziom. Wiem tylko, że najchętniej bym się pozbył jednych i drugich. :(
@buntowniczaczupakabra: te dwie grupy praktycznie się pokrywają, bo to jest w zasadzie jeden rodzaj ludzi - taki który ma totalnie wywalone j---a na innych, ma w dupie jakieś normy, zasady życia w społeczeństwie, on patrzy tylko na siebie i swoje potrzeby.
Mam nadzieję, że ten system tankowania samochodu nie będzie jakąś irytującą mechaniką w stylu psucia się przedmiotów z Wiedźmina 3. W ogóle urealnianie gry, w której zabijasz przechodniów i uciekasz policji znikając z ich pola widzenia na 30 sekund jest takie głupie XD
No ludzie kochani. Jak twój kundel skacze na przypadkowych ludzi to siedź z nim w domu i niech tam ci sra, a nie narażasz ludzi.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #psy #truestory
źródło: 1000134233
Pobierz(Lazy prompt)
źródło: 1785744531150
PobierzInnej opcji nie ma
https://militaria.pl/p/gaz-pieprzowy-na-zwierzeta-fox-labs-five-point-three-strumien-43-ml-de-2843315
źródło: IMG_7161
Pobierz