Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: Tak powinno być. Jest przestępstwo, jest postępowanie: c--j mnie obchodzi czy to Polak, Ukrainiec czy Kosmita. A nie jakieś przekrzykiwanie się i emocjonalne wysrywy na wykopie na tle narodowciowym przez dzbanów z obu stron. Plemiennosc i polaryzacja przysłania zdrowy rozsądek a banda idiotów odreagowuje frustrację w necie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@hatsune_miku1993: Ale proszę mnie nie mieszać w swoje urojenia i ogolnienia. Właśnie pokazałeś że tym powyższym komentarzem mam rację, odstaw k---a neta bo ci szkodzi albo chociaż staraj się czytać ze zrozumieniem...
  • Odpowiedz
Ale gdzie ty masz traktowanie Ukraińców jak narodu wybranego poza alternatywną rzeczywistością w social mediach Brauniarzy?

@TheTostu: nigdzie nie ma tylko brauniaki dauniaki przyjely taka narracje. przypominam ze ukraincy sa w polsce deportowani m.in. za wylowienie i zabicie ryby w stawie xd
  • Odpowiedz
@CzarnyTroll: no właśnie przez takich ludzi jak ty powinno się robić segregację, bo wtedy można powiedzieć prawdę np. że procentowo Ukraińcy zabijają mniej niż Polacy, jeżdżą mniej po pijaku niż Polacy i mniej kradną niż Polacy. Poprzeć to statystykami i fajrant.
Co w tym złego? Nikt nie zarzuci że jest inaczej
  • Odpowiedz
@Harven: no nie byle jakiej ryby tylko ryby p0d ochroną. Nie naginaj faktów. Popełnione zostało przestępstwo. Więc i kara musi zostać wymierzona. A, że nasz sojusznik mierzy się z brakami kadrowymi to pomagamy jak możemy.
  • Odpowiedz