@hosearkadiomorales: wydaje mi się że tu raczej uderzają do typowych warszawiaków czy innych buraków którzy wyżej srają jak dupę mają i się rządzą na danej łodzi jakby byli co najmniej dubajskim szejkiem
@hosearkadiomorales: boli elytę, że możesz sobie spróbować rzeczy, które jeszcze 30 lat temu były zarezerwowane dla nielicznych - jak loty samolotem, własny samochód, niezłe żarcie i choćby ten jacht.
@hosearkadiomorales: raz w życiu byłem na rejsie na Mazurach i akurat trafiliśmy na takich patusów, ja byłem już gotowy do abordażu ale kapitan zakazał
@hosearkadiomorales: no i mają racje bo cena filtruje użytkowników jeziora. Jak masz chama który robi wioche na jeziorach, śmieci, zostawia papierzaki, drze morde i jest ogolnie nieprzyjemny to ludziom cywilizowanym puszczają nerwy. Z doświedczenia wiem że nic ma nic gorszego niż patola na mazurach co fajne miejscówki psuje buractwem. zwrócisz takiem uwagę to jeszcze sapać wieśniak będzie i psuł relaks wszystkim dookoła. Inna kategoria to k---a ci szejkowie z jachtami
źródło: obraz_2026-08-02_132053952
Pobierzpewnie chodziło mu o chamów z wyborczej
jest usprawiedliwiony
choć nie rozumiem jego uprzedzenia
do ludzi w jarmułkach
xD
@hosearkadiomorales: niektórym tęskno do czasów, gdzie urodzenie się w takiej lub innej rodzinie warunkowało całe życie człowieka.
Wszystko powinno by osiągalne dla zwyklego czlowieka. To kim jest i tak wyjdzie w praniu niezależnie ile $$$ ma :P
Komentarz usunięty przez moderatora