Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +170
No i wróciło zmęczenie , jakby cały czas się kumulowało o teraz wszystko wyszło na raz . Chce iść ale a to spać się chce a to nogi bolą i tak w kółko. Ostatnie dni to ciężko się idzie. Z plusów to w Oregon jest więcej cienia i nie idzie się już w słońcu no i chyba upały trochę odpuściły. Co raz bliżej mi do końca podróży i zaczynam się zastanawiać co
źródło: image_picker_9DE2016C-ECDE-46D5-8F21-EB344F2EAD57-47284-0000106B1107B83C
Pobierz
Apurzum +132
Wizualizacja ruchu pociągów w dzień powszedni w Polsce.
Autor: @JarekPorzucek
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #polska #pociagi #transport #transportpubliczny
Autor: @JarekPorzucek
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #polska #pociagi #transport #transportpubliczny
źródło: temp_file8777404633170580775
Pobierz

Głowa odpadła czy kask
źródło: animation - 2026-08-02T102630.245
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@atteint: K---a to już trzeci w tym tygodniu a jest dopiero Wtorek ( ͡º ͜ʖ͡º)
Już pomijam takie oczywistości, jak bezsensowny tekst, skuter zatrzymał się pionowo, mimo że kierujący „stracił głowę”, gościa który się teleportuje w miejscu palety, towar na palecie który magicznie się pojawia przy ruchu… i masa innych bzdur.
@AdministratorDanychOsobowych: nie wykluczam że to AI ale gość mógł stać centralnie za paletą którą wózkowy ładował.
@AdministratorDanychOsobowych: zmaterializował się zza palety która go zasłaniała. co jeszcze?
nie wiem, ja mam wrażenie że wszyscy co takie wyliczanki robią to są jakieś boty albo oglądają co innego niż ja xd
Widać wyraźnie że w widły z-----ł pasażer skuterka, coś tam spadło i trulało się na ziemie, ale WYRAŹNIE widać że ta sama osoba normalnie zsiada z
źródło: IMG_8744
Pobierzźródło: 1734
PobierzKomentarz usunięty przez autora