Aktywne Wpisy

teodorkm +2
Niektórzy ludzie są śmieszni. Mówisz do sprzedawczyni gdy wychodzisz dobranoc a ta patrzy na Ciebie i milczy XD Ale przywitać to się przywitała. Ja nie wiem czy ludzie tym leczą swoje kompleksy i sobie jakoś ego podbijają czy o co chodzi?
#pytanie #takaprawda #kiciochpyta
#pytanie #takaprawda #kiciochpyta

Dziwne że nie zauważył że został wyru chany bo zapłacił 63zl za 2,1l wody mineralnej xD w ogóle prawie 150zl za same napoje, abstrakcja. Ale przynajmniej paragon dostał, co nie jest powszechne.
#krakow #pieniadze #pracbaza #oszczedzanie #ciekawostki #turystyka
źródło: IMG_6697
PobierzNajdrożej jak biedak robak chce poczuć się luksusowo, idzie do dobrej knajpy a potem ma srake że mu za drogo wyszło xD
Znasz cenę wcześniej
@krzysiek-wr: to Twój problem niestety. Piszę "niestety" bo też uważam, że rąbią człowieka w dupę. Psu k---a miskę z wodą postawią za darmo, ale Ty "polaczku" płać :-/
@Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec: lol, też nie zarabiam minimalnej a i tak uważam, że butelka wody w cenie porcji zupy to p----------a sytuacja.
@Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec: typie, ale nie mówimy tutaj o restauracji z gwiazdką Michelin, tylko o jednej losowej z 2137 knajp w Krakowie xD
@Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec: luksusowo to ty możesz się poczuć w restauracji z gwiazdką Michelin, a nie k---a płacąc 21 zł za jedną wodę w Krakowie w pierwszej lepszej restauracji w Krakowie xDD