Aktywne Wpisy

Braand +6
#mecz Ale ten ranking krajowy p--------e w tym sezonie ale będzie kur--a kwik, szkoda tylko że wtedy najbardziej aktywni będą kibice ległej warszafy i będą sobie wtedy walić ku---a, bo z nimi tak by nie było xDD Żałośni są niektórzy kibice tego klubu, wiem, że to tylko odsetek ale i tak tfuu na nich, bo z normalnymi kibicami nie mają nic wspólnego.

melquiades +90
Legioniści co znowu powychodzili z jaskiń jak po pierwszym meczu z Żyliną. Chyba dawno nie dostali w p---ę od jakiegoś Noah czy innych Muminków. Jeszcze ten płacz o mecz ostatniej kolejki sezonu z Pogonią, tak jakby sezon składał się z jednej kolejki a nie z 34 w których się notorycznie kompromitowali xD
#mecz
#mecz

Mirki, jest szansa, że ktoś będzie w najbliższym czasie jechał na trasie Olsztyn Warszawa i mógłby mi przywieźć elementy do drabinki rehabilitacyjnej dla syna? To rurki z których najdluzsze mają 110cm. Waga wszystkich około 30kg. Używane. Albo ma pomysł jak to przywieźć. Próbowałem przez blablacar, ale wszyscy mi odmawiają. Stary jestem i nie do końca rozumiem dlaczego. Może im się nie chce po prostu. W końcu chodzi o oto, żeby pasażer sam się do ciebie zgłosił, a nie żeby kierowca jechał gdzieś specjalnie i coś pakował. Wczoraj pękła mi żyłka, bo byłem już dogadany ale kierowca przestał odbierać telefon.
@Marek_Tempe: nie wiem gdzie ty marudzenie znalazłeś.
Woli odbiór osobisty. Jeśli nie uda się nic znaleźć to będę go przekonywał do wysyłki.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@mam__pytanie: dlatego dzisiaj te dorosłe dzieci nie chcą się rozmnażać bo mają traumę wywalenia na nie przez rodziców XD
Komentarz usunięty przez autora
Może ktoś się zgłosi.
Chociaż trochę dla mnie to dziwnie opisane.
Co to są "rurki do