Wpis z mikrobloga

@PrawilnyStevie: chcial bym żyć w rzeczywistości gdzie takich atencjuszy się ignoruje a nie daje uwagę; czego oni tak naprawdę oczekują. Trampek to sztandarowy przykład narcyza który się zesra jeżeli nie jest w centrum uwagi przez więcej niż tydzień ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@PrawilnyStevie: spokój ducha...A tak serio to nie wiem. Ale w sumie też z perspektywy przeżywanie każdych tych jego wysrywow nic mi personalnie nie daje poza w-----m. C---a mam wpływ na to co oni tam w tej Ameryczce robią, mam ograniczony wpływ jedynie na swoją bliska rodzinę i otoczenie.Nawet na politykę własnego kraju mam znikomy wpływ a co dopiero mówić o jakimś imperium za oceanu z pawianem na czele ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mattt-pittt: jeszcze zakończył 10 wojen ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nie czekaj, to przez jego wojenkę te ceny paliw.
Putin to musi mieć niezłą bekę z niego. Myślę, że bekę z przygłupa to ciśnie gdy tylko mu o nim wspomną
  • Odpowiedz
chcial bym żyć w rzeczywistości gdzie takich atencjuszy się ignoruje a nie daje uwagę; czego oni tak naprawdę oczekują. Trampek to sztandarowy przykład narcyza który się zesra jeżeli nie jest w centrum uwagi przez więcej niż tydzień ¯\(ツ)/¯

@CzarnyTroll: To jest akurat naprawdę bardzo proste czego on albo bardziej ludzie o nim stojący oczekują. Takie treści karmią jego elektorat mniej więcej 1:1 tak samo dosłownie jak u nas jakieś foliarskie
  • Odpowiedz
@PrawilnyStevie:
Przecież gościu ma tak kruche ego, że wystarczy też mu odpowiedzieć ej aj przez jakiegoś Sikorskiego i będzie w mediach i na konferencjach płacz. Elektorat albo będzie gryzł bo Trampka obrażajo albo im się to spodoba bo mu pojechali. Tak kilkanaście razy i dziadek przestanie publikować wysrywy.
Tachimetr - @PrawilnyStevie: 
Przecież gościu ma tak kruche ego, że wystarczy też mu ...

źródło: 2

Pobierz
  • Odpowiedz
@PrawilnyStevie: a ja mam inne pytanie. Jak powinna zachować się Polska, gdyby Trump już tak na pełnej zażądał tej Grenlandii? Ja mam największe wątpliwości po tym jak Dania powiedziała że żaden gaz do Polski nie popłynie jeżeli jej firmie produkującej okna stanie się coś złego. Po tej akcji, mam ich w dupie.
  • Odpowiedz