Wpis z mikrobloga

No i goruñc powrócił . Jest dopiero 11 a pokazuje niby 30C telefon. Jestem też dość nisko bo ok 800 mnpm. Czuć ten skwar na łydkach jak wejdę w słońce . Pod jednym z mostów znalazłem jeżyny więc trochę pojadłem . Jest też jakaś roślina podobna do agrestu, w środku taka sama, kolce mocno kują , ale zupełnie bez smaku . Na jednym ze zdjęć moje nogi po wędrówce przez pół dnia. Tutaj jest niesamowicie sucho, na ścieżkach nie ma takiej ubitej ziemi jak w Polsce w lesie tylko jest kurz który czasem podnosi się jak idzie się. Nawet jak wodę wyleje się na ziemię to kurzy się . Na liczniku dziś mam już 20km więc nie tak źle, ale zaraz będzie trzeba robić przerwę od upału

wiecej zdjęć tutaj
#zlomkiemprzezswiat #pct #usa #california #podroze #podrozujzwykopem
ChlopoRobotnik2137 - No i goruñc powrócił . Jest dopiero 11 a pokazuje niby 30C telef...

źródło: image_picker_D3E86C22-68EC-4036-BBDA-8E467E243922-5631-00000097E1AB590F

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jest też jakaś roślina podobna do agrestu, w środku taka sama, kolce mocno kują , ale zupełnie bez smaku

@ChlopoRobotnik2137: żeby się zaraz nie okazało że chłop tu na hyperrala trafi mimowolem XD pt tydzien w puszczy w usa po zjedzeniu "agrestu".

Mam nadzieje ze sprawdzales z jakas aplikacja czy to jadalne?

Zazdro, super widoki!
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137: jak Ci się śpi na tej piance chloporobotniku? Zbieram się na wyjazd rowerowy i poszedłem w mate samopompująca, a Ty widzę, że na pianeczce. Idzie się na tym zregenerować? Nie boli kręgosłup?
  • Odpowiedz