Aktywne Wpisy

jeanpaul +326
Kurła, 20 lat jak jeden dzień. No, może dwa.
Czy to jest osiągnięcie? Raczej udokumentowany kliniczny przypadek marnowania czasu, względnie przewlekłe uzależnienie prokrastynacyjne.
W tym czasie zmajstrowano całe nowe pokolenie Mirków i Mirabelek, które zdążyło przejść od zielonki do bordo. Wielu innych wylogowało się na zawsze.
A
Czy to jest osiągnięcie? Raczej udokumentowany kliniczny przypadek marnowania czasu, względnie przewlekłe uzależnienie prokrastynacyjne.
W tym czasie zmajstrowano całe nowe pokolenie Mirków i Mirabelek, które zdążyło przejść od zielonki do bordo. Wielu innych wylogowało się na zawsze.
A
źródło: image
Pobierz
źródło: 1000040295
Pobierz

Od teraz już można "rozpruć się na psach". Ulica wybaczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: zawsze i wszedzie
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: 1000016376
Pobierz@Dejvidek25: Tam teraz rządzi narracja, za którą 10 lat temu byłby ban z automatu. Na fanpagu "Polscy kibice" przynajmniej próbują udawać, że kontrolują publikowane w komentarzach treści. "Dolnośląscy Kibice" to już agencja TASS
źródło: image
Pobierz@ostulemijo: Heh, nie dziwię się. Niegdyś jak byłem młodszy, to kręciłem się dość blisko środowisk kibicowskich i słyszałem o wielu przykładach tej hipokryzji. Z tym że oficjalna instrukcja to już nowość ( ͡° ͜ʖ ͡°)