Wpis z mikrobloga

To Wy nie mieliście pionowego odkurzacza?
Może Wy jeszcze miotełkę w zanadrzu trzymacie
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@cheture: rurzne som. Ja bardzo długo korzystałem tylko z robota sprzątającego. Codziennie o 15 sobie chodził po całym mieszkaniu, a pionowego używałem najczęściej w kuchni jak nabrudzilem no i w łazienkach. Ale do robota to trzeba całe mieszkanie dostosować
  • Odpowiedz
@Soothsayer: bo wygodniejszy bierzesz ze stojaka i odkurzasz elegancko cyk cyk nie p--------z się z kablami i ciąganiem tego kibla pionowy jest do tego stopnia wygodny że mój serdeczny przyjaciel mający odkurzacz automatyczny odstawił go w kąt bo trzeba było przygotować mieszkanie do jego odkurzania i kupił sobie pionowy pionowy najlepszy
  • Odpowiedz
  • 0
@Soothsayer: Bardzo dobrze, ale ręcznego mycia podłóg nie zastąpi. Raz na pół roku wypadałoby na klęczka dokładnie w kuchni np. z tłuszczu umyć podłogę. Ale nie ma problemu z zaschniętymi plamami czy cos
Chyba, że mop parowy, ale moje podłogi na mopa parowego się nie nadają
  • Odpowiedz
@Qurvinox: ostatnio ze znajomą parą byliśmy na wyjeździe, laska kolegi wzięła odkurzacz coś tam posprzątać i zwyzywała od starego gowna (lepszy model typu ultrasilencer, mam dwa identyczne u siebie w domu).

Wzięło mnie na żenadę, bo wiem że oni mają ten pionowy jakiejstam top marki za 2-3tys, ale jednocześnie powierzchnia ich domu to 60m2. Ja moim opierdzielam moje 150m w ciągu godziny i wchodzi pod każdą sofę, czy również każde
  • Odpowiedz