Aktywne Wpisy

chearru +28
Nie ukrywam, że jest mi po prostu bardzo przykro. Proszę, aby osoby hejterskie przestały wyzywać mnie w wiadomościach prywatnych...
Wiem, że dla kogoś mój problem może wydawać się głupi albo nieważny, ale nie musicie mnie wyzywać. 🥺
Zapisałam się na wrzesień na pierwszą sesję usuwania tatuażu ze ślimakiem. Nie zmuszam nikogo do wpłacania ani kupowania czegokolwiek. Nie chcę też być odbierana jako żebraczka, dlatego chętnie odwdzięczę się zdjęciami lub gotowym zestawem z
Wiem, że dla kogoś mój problem może wydawać się głupi albo nieważny, ale nie musicie mnie wyzywać. 🥺
Zapisałam się na wrzesień na pierwszą sesję usuwania tatuażu ze ślimakiem. Nie zmuszam nikogo do wpłacania ani kupowania czegokolwiek. Nie chcę też być odbierana jako żebraczka, dlatego chętnie odwdzięczę się zdjęciami lub gotowym zestawem z
źródło: 18255
Pobierz
czarnyborsuk +105
Ponad 6 lat temu dodałem pierwszy wypiek, cieszę się, że udało mi się poprawić skille
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie #pizza
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie #pizza
źródło: 5785282482444898873
Pobierz

#polska #alertrcb #krajzkartonu
źródło: Screenshot_20260801_073201_Messages
PobierzDlaczego nie wyciszcie telefonu na noc? Przecież każde pierdnięcie z jakiejkolwiek aplikacji będzie miało ten efekt. Gdzie wtedy lecicie jęczeć, że "znowu obudzili"?
Ja p------e, przecież alert RCB (teoretycznie ostrzegający o zagrożeniu życia) MA WAS OBUDZIĆ W NOCY. A tutaj cyk informacja o kuchence gazowej w środku nocy xD serio trzeba mieć negatywne IQ żeby tego bronić, tym bardziej że jak już chcieli spamować 36 milinów ludzi, to mogli zrobić to dzień wcześniej.
Poza tym telefonu na noc się nie wycisza, tylko włącza tryb nocny i ustawia dozwolone
@123xD: Gdyby tak było to by korzystał z Cell Broadcast a nie z SMS ( ͡° ͜ʖ ͡°)