Jagiellonia punktuje. Z tyłu wygląda to przyzwoicie póki Abramowicz gra świetnie. Z przodu to jest katastrofa póki co, indywidualna jakość dwóch zawodników i nic poza tym. Skrzydła jak były denne tak są, Jesusik niestety bez formy. Absurd to jest ze 6 punktów a ciężko doszukiwać się pozytywów #mecz
@tyrytyty: Wiek nie ma znaczenia, jak trzeba kopnąć piłkę mając ją pod kontrolą albo być w odpowiednim miejscu na boisku. To nie skrzydłowy z bajerką na zamach
@Mihajuj: a tam, ja jestem zadowolony. Patrząc, że większość składu z poprzedniego sezonu z takimi tuzami jak Pululu odeszła to naprawdę wygląda to przyzwoicie. I w końcu Jaga nie musi strzelać 20 razy by strzelić 1 bramkę, wystarczy 13 na dwie. Jest mnogość opcji, są chłopaki od strzałów zza pola karnego, są skrzydła. Sezon dopiero się zaczął zaczną się zgrywać, Siemieniec doda swój magic touch i będzie piko belo.
@Mihajuj: nie ma co Jaga wybrzydzać, jest solidnie, są przepychane momenty, wyniki się zgadzają to najważniejsze. W zeszłym sezonie tego brakło i Jaga zajęło TYLKO 3 miejsce, gdzie była ogromna szansa na 2MP. Trzeba umieć grać na początku sezonu równo, dopóki główni rywale zaczęli wcześniej grę w Europie.
@WykopekzDonbasu: O cie ciule to doszukałeś się prawego skrzydłowego ? bo ja niestety nie :P
@Zi3L0nk4 Solidne uzyskanie 6 pkt po 2 kolejkach - zgoda. Przepychane momenty - mam wrażenie, że totalnie na chama, gdyby nie Abramowicz mogłoby to wyglądać totalnie gorzej. Jeżu i marjo - błagam nie używajmy argumentu zmęczenia, bo inni graja itp itd to jest żałosne w stosunku do ludzi którzy nazywają siebie zawodowymi piłkarzami. Jesli
#mecz
@Mihajuj: rozważałeś że on po prostu jest stary?
Szmyt był dziś świetny
@Zi3L0nk4 Solidne uzyskanie 6 pkt po 2 kolejkach - zgoda. Przepychane momenty - mam wrażenie, że totalnie na chama, gdyby nie Abramowicz mogłoby to wyglądać totalnie gorzej. Jeżu i marjo - błagam nie używajmy argumentu zmęczenia, bo inni graja itp itd to jest żałosne w stosunku do ludzi którzy nazywają siebie zawodowymi piłkarzami. Jesli