Aktywne Wpisy

Salido +283
Minął 35. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęło 5 osób.
140 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
151 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęło 5 osób.
140 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
151 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-26
Pobierz
ossprime +120
Gruby jeszcze dziś będzie odstawiał swoje hocki-klocki, ale ja to już mam w dvpie.
Zamykam swój najlepszy miesiąc ever, +10.4% w samym lipcu, +350k orzełków. Wynik % za 2026 YTD przekroczył wynik % za cały 2025.
Portfel warty ~1kk dolanów, zysk za 2026 YTD ponad 1kk orzełków. Czas na wakajki, wracam gdzieś we wrześniu. Papatki!
#gielda #portfelgrubasa <- triggeruje? daj na czarno
Zamykam swój najlepszy miesiąc ever, +10.4% w samym lipcu, +350k orzełków. Wynik % za 2026 YTD przekroczył wynik % za cały 2025.
Portfel warty ~1kk dolanów, zysk za 2026 YTD ponad 1kk orzełków. Czas na wakajki, wracam gdzieś we wrześniu. Papatki!
#gielda #portfelgrubasa <- triggeruje? daj na czarno
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-31 o 17.21.56
Pobierz

Tak sobie myślę, jak to jest z tymi chuopami? No bo może cały problem chuopów wynika z tego że oni, jako potomkowie chłopów pańszczyźnianych, nie są przyzwyczajeni żeby żyć bez regularnego ciemiężenia. Teraz w pracy już nikt nie stoi z batem, chociaż może powinien? Chłop pańszczyźniany miał pracować dla swojego pana, miał jeść tylko po to żeby móc pracować, miał mieć dzieci tylko po to żeby pan miał więcej pracowników. Potem przyszła rewolucja przemysłowa i współczesność, a ewolucja nie nadążyła zareagować na te zmiany. Może ciemiężenie jest naturalną potrzeba i musicie jej mieć więcej żeby móc zaznać szczęścia? Dajcie znać co myślicie
źródło: 1785416765324387
Pobierz@japycz: Przejdź się do kołchozu typu januszex, to zobaczysz jak wygląda zarządzanie pracownikami przez kadrę kierowniczą
@japycz: ja zaznałbym więcej szczęścia gdybym miał 10mln PLN na koncie a nie żeby mi jakiś przygłup darł się nad łbem xD