Widze, ze na tagu panuje zaklinanie rzeczywistosci. Wiec przypominam: Ukraincy klamali na temat rakiety w Przewodowie. Zelenski dzwonil do Dudy, wywieral presje i chcial wciagnac nas do wojny. To sa fakty
W dniu wybuchu, 15 listopada 2022 prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski napisał na Twitterze:
„Federacja Rosyjska zabija wszędzie tam, gdzie może dotrzeć. Dzisiaj dotarła do Polski. Ten atak na bezpieczeństwo zbiorowe w regionie euroatlantyckim jest eskalacją. Zginęli ludzie. Moje kondolencje dla polskich braci i sióstr! Ukraina zawsze z wami. Należy powstrzymać terror Rosji. Solidarność to nasza siła[a][24][52]”
Tego samego dnia Dmytro Kułeba, minister spraw zagranicznych Ukrainy doniesienia o tym, jakoby rakieta była ukraińska nazwał rosyjską propagandą, zasugerował też aby wyciągnąć lekcję z zestrzelenia lotu Malaysia Airlines 17 nad Ukrainą w 2014 roku[53].
16 listopada (dzień po wybuchu) Oleksij Daniłow[w innych językach], sekretarz Rady Bezpieczeństwa Narodowego i Obrony Ukrainy w reakcji na określenie rakiety ukraińską wezwał do wspólnego śledztwa, zapowiadając iż jest gotowy na przekazanie dowodów na "rosyjski ślad" rakiety
@Casuel: Chciałem napisać, że fascynuje mnie sposób myślenia gaśniczek, konfiarzy i innych ułomków, według których istnieje w ogóle teoretyczna możliwość, że "Ukraina wciągnie nas do wojny". Ale nie napiszę, bo z myśleniem nie ma to wiele wspólnego.
@JPRW: kto obsluguje moje konto.. rosyjski oficer k---a. Caly dzien to slysze, wy jestescie oblakani z tym szukaniem onuc. Nie cierpie rosji, pomagam Ukraincom, a wy naprawde macie mozgi wyprane propaganda.
@Casuel: Jeszcze raz mariuszku wytłumaczę ci na spokojnie. Ukraina ma takie same szanse na wciągnięcie nas do wojny jak ty na umówienie się na randkę z Sydney Sweeney. Możesz wymyślić dowolny skomplikowany plan i zrealizować go z misterną precyzją, ale jak Sydney Sweeney po prostu powie "nie", to na żadną randkę nie pójdziesz.
Grubo, w skrócie hakerzy chcą żeby rockstar przeprosił za brak wersji fizycznej i za dlc do singleplayer (te dodatki w edycji deluxe) albo dalej będą leakowac #gry #gta #gta6
Ukraincy klamali na temat rakiety w Przewodowie. Zelenski dzwonil do Dudy, wywieral presje i chcial wciagnac nas do wojny. To sa fakty
W dniu wybuchu, 15 listopada 2022 prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski napisał na Twitterze:
„Federacja Rosyjska zabija wszędzie tam, gdzie może dotrzeć. Dzisiaj dotarła do Polski. Ten atak na bezpieczeństwo zbiorowe w regionie euroatlantyckim jest eskalacją. Zginęli ludzie. Moje kondolencje dla polskich braci i sióstr! Ukraina zawsze z wami. Należy powstrzymać terror Rosji. Solidarność to nasza siła[a][24][52]”
Tego samego dnia Dmytro Kułeba, minister spraw zagranicznych Ukrainy doniesienia o tym, jakoby rakieta była ukraińska nazwał rosyjską propagandą, zasugerował też aby wyciągnąć lekcję z zestrzelenia lotu Malaysia Airlines 17 nad Ukrainą w 2014 roku[53].
16 listopada (dzień po wybuchu) Oleksij Daniłow[w innych językach], sekretarz Rady Bezpieczeństwa Narodowego i Obrony Ukrainy w reakcji na określenie rakiety ukraińską wezwał do wspólnego śledztwa, zapowiadając iż jest gotowy na przekazanie dowodów na "rosyjski ślad" rakiety
#ukraina
@Casuel: Chciałem napisać, że fascynuje mnie sposób myślenia gaśniczek, konfiarzy i innych ułomków, według których istnieje w ogóle teoretyczna możliwość, że "Ukraina wciągnie nas do wojny". Ale nie napiszę, bo z myśleniem nie ma to wiele wspólnego.
@JPRW: Tak. Powiedz to rodzinom tych z Przewodowa.
Komentarz usunięty przez moderatora
@powsinogaszszlaja: Rodziny z Przewodowa zostały wysłane na wojnę czy po prostu nie rozumiesz, co czytasz?
Rozumiesz, co czytasz?
@Casuel: Nie wiem, kto twoje konto obsługuje, ale napisał:
źródło: 1000009316
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Casuel: xD
Ludzie tworza niestworzone historie na temat dzisiejszej rakiety- to jest zrodlo.
@JPRW: Czy ty rozumiesz słowo pisane? Chyba po polsku nie, przetłumacz sobie na ukraiński.
Nie zrozumiałeś co napisał @Casuel: