Wpis z mikrobloga

Drogie Mirabelki, drodzy Mircy,
czas na drugie #rozdajo w naszej Wykopowej karierze! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tym razem szczęśliwego zwycięzcę (lub zwycięzców) obsypiemy wafelkami naszej marki CHRUPS: https://cukrynyskie.com.pl/kategoria-produktu/wafle/wafelki-chrups/ - innymi produktami też, ale tymi głównie, jakiś porządek musi być.

Żeby wziąć udział w akcji, zalajkuj ten wpis i napiszcie w komciu, jaki smak wafelków jest Waszym ulubionym albo jakiego chętnie byście spróbowali. Możecie uzasadnić, docenimy :) W poniedziałek 3-go sierpnia wybierzemy co najmniej jeden najciekawszy komentarz, ogłosimy zwycięzcę(-ów) i roześlemy paczuchy.

Jeśli nie ufasz swojemu talentowi albo nie uważasz że za darmo to uczciwa cena ( ͡~ ͜ʖ ͡°), zawsze możesz coś sobie u nas kupić. Z kodem WYPOK15 dostaniesz 15% rabatu na każdy nieprzeceniony produkt. Admin ustawił działanie kodu do 6 sierpnia, ale ma miękkie serce, jak ktoś poprosi, to pewnie przedłuży albo coś wykombinuje.
CukryNyskie - Drogie Mirabelki, drodzy Mircy,
czas na drugie #rozdajo w naszej Wykopo...

źródło: Chrups kompozycja

Pobierz
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@telemach20: Dzięki, fajnie że ktoś docenia. Tak do kompletu to jeszcze można dodać, że działamy jako spółdzielnia, czyli duża część naszych pracowników (każdego szczebla) jest współwłaścicielami firmy. Taka ciekawostka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Gdy @CukryNyskie postuje to ja plusuję (ʘʘ)
Po degustacji słodkości, które od was otrzymałem, przyznam, że najbardziej smakowały mi markizy Deserro, a jeśli chodzi o CHRUPSy to intrygują mnie te muśnięte polewą kakaową bo to brzmi jak kakaowy wariant light z niższą ilością tłuszczu, co zawsze na plus co by brzuszek za bardzo nie rósł od tych pyszności ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Oczywiście
MattheoPL - Gdy @CukryNyskie postuje to ja plusuję (ʘ‿ʘ)
Po degustacji słodkości, któ...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz