Aktywne Wpisy

Stalionnn +161
#krakow #wypadek #hubercik
Kierowca, który usportowionym samochodem wjechał w rodziców z małym dzieckiem na chodniku, nie przyznał się do zarzuty spowodowania wypadku podczas przesłuchania w prokuraturze. Twierdził, że wpadł w poślizg przez nierówną nawierzchnię i próbował opanować samochód.
Prokuratura w Krakowie zarzuciła dziś Hubertowi B. popełnienie przestępstwa nieumyślnego spowodowania wypadku drogowego, w którym śmierć poniosły dwie osoby, a dziecko doznało obrażeń zagrażających życiu.
–
Kierowca, który usportowionym samochodem wjechał w rodziców z małym dzieckiem na chodniku, nie przyznał się do zarzuty spowodowania wypadku podczas przesłuchania w prokuraturze. Twierdził, że wpadł w poślizg przez nierówną nawierzchnię i próbował opanować samochód.
Prokuratura w Krakowie zarzuciła dziś Hubertowi B. popełnienie przestępstwa nieumyślnego spowodowania wypadku drogowego, w którym śmierć poniosły dwie osoby, a dziecko doznało obrażeń zagrażających życiu.
–
źródło: IMG_2232
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +369

Ogarniam sobie przez MCP dostęp do hevy gdzie trackuje siłownie, Myfitnesspal gdzie trackuje jedzenie oraz garmin gdzie sledze trening i aktywnośc.
Garmin fenix nie jest ukierunkowany na daily/wellbeing wiec go zmieniłem na Apple Watch ale dane z zegarka sa lokalnie storowane w iphone, nie wychodzą nigdzie. Przez to ze konto developera u apple to 99 usd rocznie, nie ma darmowych aplikacji które by wystawiały te dane w świat.
Do dzisiaj...znalazłem https://wellnessproject.ai
Szybie "rachu-ciachu" i mam mcp do swojego bota
Bawi się ktoś w takie cuda wianki tj analiza swoich poczyniań przez ejaje/boty?
#garmin #applewatch #silownia #trening #sztucznainteligencja #programowanie #openclaw
źródło: apple_health_hevy
Pobierz@srul2016: ma, łapa rosnie, plecy rosną - sen nadal ujowy ale wiem/mogę się upewnić żeby odpuscic, zejsc z objętosci/intensywnosci etc