Wpis z mikrobloga

@tomasz-kret637474: kisnę z tego, że naprawdę jest wiele tzw. zwykłych ludzi którzy pokładają nadzieje kibolstwie i dresiarstwie na wypadek jakiejś wojny :D

jakoś tak nie chcą przyjąć do wiadomości, ze skoro w czasie pokoju oni nie potrafią uszanować naszych zasad życia społęcznego, są źródłem patologii i wszystkiego co złe no to mimo wszystko wierzą, że w czasie wojny obrócą się o 180 stopni i zostaną prawinymi obywatelami ryzykującymi życie w
  • Odpowiedz
@tomasz-kret637474: wielokrotnie pisałem, że b--ń w czasie wojny nie będzie mi potrzebna do strzelania do kacapskich żołdaków ale do obrony przed szabrownikami i gangami, które pojawią się w przypadku rozpadu struktur społecznych. Powódź w Kłodzku parę lat temu pokazała, że szybko pojawiają się szabrownicy.
  • Odpowiedz
@SpalaczBenzyny: to teraz sobie sprawdz sklad Azova... ale nie, to ukrainscy kibole neofaszyci to udajemy ze nie ma tematu i klaszczemy uszami xD
Takie same kibolstwo budowalo pierwsze odzialy na ukrainie jak te nasze kibolstwo z ktorego cisnie sie beke na wykopie
  • Odpowiedz
@othe2137: @MikiGRU

Przy powstaniu Azova mieli swój udział (ale nie można powiedzieć, że to jednostka "kibolska") i od razu zostali włączeni pod dowództwo regularnej armii co pozwoliło zrobić z nich "zwykłych" żołnierzy, mimo, że mieli pewną autonomię.
My mówimy tutaj cały czas o roku 2014.
  • Odpowiedz