Aktywne Wpisy

ŚWIAT BYŁBY LEPSZYM MIEJSCEM, GDYBY MŁODZIEŻ SŁUCHAŁA MNIEJ LANY DEL REY, A WIĘCEJ SKWIERCZENIA KOTLETÓW MIELONYCH NA PATELNI.

LuznaPusi +1
chodzi mi po głowie ostatnio, żeby pójść pierwszy raz na dive tylko kurde jakoś dziwny koncept xd
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe

#wojna
Komentarz usunięty przez moderatora
Rozkradanie jest w każdym kraju bez wyjątku i kto by nie rządził taka korupcja będzie miała miejsce, bo to fundamentalna natura człowieka. Lepiej się zastanowic co z tą konkretną sytuacja można zrobic
Ale co możemy zrobić poza słusznym nagłaśnianiem afer? Można rozpętać rewolucje, której koszty znacznie przekroczą zyski z obalenia demokracji. Możemy zagłosować na innych ludzi, którzy będą robić dokładnie to samo. Jesteśmy w impasie i warto zdawać sobie z tego sprawę, bo inaczej całe życie będziemy sfrustrowani i niezadowoleni.
Przecież na długo przed upadkiem tej rakiety były poderwane myśliwce. Obrona przeciwlotnicza nie broni wioch czy pól, bo nie ma to najmniejszego sensu. Jak trajektoria wskazywała na upadek w środku pola, to się pozwala temu upaść, a nie ryzykować zasypanie odłamkami dużego obszaru. A syreny po upadku włączono w razie jakby kolejne rakiety skręciły do nas.
Wy chcecie Patriota co 50km na granicy?
To nie jest żadna fundamentalna natura człowieka, tylko kapitalizmu
@XanderPLXE: nie ma czegoś takiego jak trajektoria wskazywała dla rakiety manewrującej. nikt nie wiedział gdzie ona spadnie, wojsko też nie wiedziało. to, że spadła w polu to szczęście. nie zestrzelili jej tylko dlatego, że w czasie pokoju nie można używać naziemnej OPL do celów w powietrzu bez wcześniejszego rozpoznania. rozpoznanie było niemożliwe, bo rakieta w 6 minut pokonała 90km i jebła w polach,
A teraz sprawdź zasięg radarów w F-16 ( ͡° ͜ʖ ͡°)