Aktywne Wpisy

czarnyborsuk +208
Ponad 6 lat temu dodałem pierwszy wypiek, cieszę się, że udało mi się poprawić skille
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie #pizza
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie #pizza
źródło: 5785282482444898873
Pobierz
annlupin +24
wgl jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin44567882
Pobierz

Ale tylko pod warunkiem uruchomienia wymiany cyfrówkami czyli obrotem z drugiej ręki.
Brak tego rodzi patole typu 10 letnia gra nadal kosztująca 180zł a nawet dostająca podwyżki bo inflacja.
Sony będąc panem i władcą ps store mogłoby nawet uruchomić własny targ gdzie brałoby 5 czy 10% czyli odsprzedajesz grę i płacisz procent, automatycznie twój klucz jest odpinany od twojego konta i przypinany komuś żeby wykluczyć możliwiści kradzieży i oszustw a pieniądze zasilałybg twoje konto i do następnej gry dopłacasz tylko brakującą różnicę albo że sam odpinasz swój klucz i sprzedajesz na platformach trzecich i dostajesz rynkową cenę za używkę prosto na swoje konto.
Bez tego nawet ps6 bym jako konsument nie rozważał. Sami się rozjadą bo helix ma mieć gamepassa i steama goga i epica a więc i kluczykarnie. Nawet nie będzie konkurencji.
#gry #konsole
@naemiel: portów Black opsów i GTA 6 też nie kupią, bo nie można na płycie. Glupie korporacje nie wiedzą że zaraz zbankrutuja. Jakby tylko się posłuchali wykopka, ehhh. Niestety to już ostatnie GTA, rockstar zaraz zostanie zamkniete
@SmugglerFan: a kto ci zabrania sprzedać używany bilet? To że już nim nie pojedziesz nie znaczy że jego wartość jest zupełnie zerowa. Kiedyś dwa razy sprzedałem używany bilet bo kupił go ktoś kto chyba miał zwrot za bilety z roboty.
@naemiel: pisalem wyzej takie cos
xD
jeśli wirtualny sklep sony będzie jedynym miejscem gdzie można kupić gry na ich konsole, to oznacza, że sony jest monopolistą. jeśli ktoś dalej będzie chciał grać na PS, będzie skazany tylko na jeden sklep. Jedyny wybór jaki będzie miał konsument, to albo zgodzić się na warunki dyktowane przez sony, albo całkowicie zrezygnować z tej platformy.
@MajorFox: ta konsola jeszcze nie wyszła a w internecie wrze już dziś. Jeśli masz wybór pc nintendo playstation czy xbox i wiesz że najgorszym wyborem jest playstation to co miałoby cię do tej konsoli przyciągnąć skoro