Wpis z mikrobloga

Mirki taka akcja. Sąsiedzi (zj33y niesamowite, patola i podludzie, kochany jacuś smalec alfa i 5 tłuściochów gdzie dziewczynka 14 lat waży +100 kilo) mają cały dzień bramę otwartą, bo grubasy jak jadą to im jest ciężko wysiąść i zamknąć bramę za dupą. Mają bardzo agresywnego kundla, rasa jakaś myśliwska, tyle że pies niewychowany. I dzisiaj znowu im uciekł, bo bramę mają otwartą i przez szczeble od mojej bramy się przecisnął i zagryzł mi kota na mojej posiadłości.. Jak wyleciałem i podbiegłem do garażu po pręt, bo bym skur*** zatłukł na miejscu i rzucił truchłem o ich drzwi, to było już za późno ;( jak szmatą za gardło Harnasiem miotał. I zdąrzył mi uciec zanim go trafiłem. Poszedłem do nich wk***my i się pytam, czy są p------i, że znowu ten szczyl biega i mi jeszcze kota zagryzł, że to nie pilnują? A on mi z uśmiechem mówi, że natury nie oszukasz i co on na to poradzi. Tłumaczę, żeby bramę zamykali i pilnowali psa i że tyle razy zwracałem uwagę, to koń szmaciarza mi mówi, że jak mi przeszkadza to żebym przychodził i sam sobie im bramę zamykał. Powiedziałem mu, że jego psa jeszcze raz u siebie zobaczę to go szpadlem zatłukę, to burknął "no to zobaczymy" i trzasnął mi drzwiami przed nosem.

I teraz przechodzę do sedna. Czym najlepiej otruć psa? Tak żeby zrobić kulkę z mięsa mielonego, włożyć szprycę i mu rzucić wieczorem żeby się zajadał? Macie jakieś sposoby na trutkę? Albo w rodzinie może ktoś u Was truł psy? Nie chodzi o to, żeby cierpiał, tylko żeby go usunąć i przekazać wiadomość, że dziwnym trafem kundel padł po kilku dniach od zagryzienia mojego Harnaśka... ( ͡° ʖ̯ ͡°) #zemsta #kitku #zabijego #chorysasiad #zle
TomcioPalushek - Mirki taka akcja. Sąsiedzi (zj33y niesamowite, patola i podludzie, k...

źródło: 1000000089

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Obserwator_od_10_lat: to są takie takie patusy puste, że to jest śmiechu warte. Jak im będą umierać psy, to nie wiadomo czy podłapią. A jak jacuś kochany wyleci z łapami u mnie, to mu tak n--------ę, że rehabilitacja będzie potrzebna, a członkowie rodziny z naszego gospodarstwa domowego potwierdzą, że mnie napadł,, bo każdemu te parchy zalazły za skórę.
  • Odpowiedz
@Obserwator_od_10_lat: Uwierz mi, oni są po prostu p--------i. 20 lat mieszkam na tej wsi i oni od bachorów byli p--------i, ich rodzice to też byli podludzie i przygłupy powykrzywiane tak jakby kazirodztwo tam u nich było normą. A według nich disco polo to są piękne piosenki "o miłości i pieniądzach" czujesz?
  • Odpowiedz
@TomcioPalushek: jak pimpek wychodzi z posesji to może przypadkiem wpaść pod auto. W takiej sytuacji ciężej będzie udowodnić, że ktoś zrobił to celowo, a jest jeszcze szansa żeby pociągnąć ich po kieszeni - grzywna za to że pies latał samopas. Żeby nie było to kocham zwierzęta (chociaż psy to akurat średnio przez to że byłem dotkliwie pogryziony za dzieciaka), ale jestem zdania że agresywne trzeba utylizować.
  • Odpowiedz