Wpis z mikrobloga

#perfumy

Dzisiaj wleciał Creed Aventus na wizytę do fizjoterapeutki. Oczywiście nie skomentowała ( ͡° ʖ̯ ͡°) (Tak jechałem dłużej niż 20 minut). A co tam u was na klacie w ten słoneczny dzień?
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Frufruf: Nic, niby człowiek ma kilkadziesiąt flakonów i ponad setkę odlewek ale jakoś nie umie się zdecydować. Pewnie wieczorem wpadnie coś Aventusowego, bo nie nosiłem nic z tego DNA przez dwa dni i brakuje mi tego.
  • Odpowiedz
  • 0
człowiek ma kilkadziesiąt flakonów i ponad setkę odlewek ale jakoś nie umie się zdecydować

@markaron: To właśnie dlatego ciężko się zdecydować bo za duży wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°) Też tak mam czasami dlatego zawsze pod ręką daję sobie jakiegoś no brainera żeby nie tkwić zadumanym przy szafie przez 10 minut
  • Odpowiedz
@Frufruf: Do mnie przyjeżdża taka ogarnięta, ale dziewczyna ze wsi. Lubi Boisika, Ganymedę, Prakta i kilka innych tańszych flakonów odlewek co czasem tam mam. Jak poczuła Aventusa to powiedziała że jej to j---e i mam sobie wziąć do Wietnamu się tam tym na k---y psikać ale nie przy niej xD Do tego trzyma półtorej godziny. Klocka za flakon i takie g---o.
  • Odpowiedz
@markaron: a no są - mam tera na chacie 3 różne batche i każdy pachnie inaczej i trzyma inaczej. W każdym razie batch F nienawidzę, ale flaszkę którą mam innego batcha kocham 😊
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer: Nie mam, ale najstarszy bacz jaki miałem w rękach to chyba 2016 i też d--y nie urywał parametrami. Sam zapach zapamiętałem jako mniej owocowy, ale mogło to wynikac z tego że pod wpływem lat i powietrza w środku zapach mógł się zmienić.

@Gontareek Ciężko powiedzieć, zapachowo Vibrant Leather, Loewe Essencia EdP i Aventus Cologne to byłoby top3. Ostatnio próbowałem miksu CDNIM LE z Vibrant Leather. VL przez pierwsze
  • Odpowiedz