Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth: pracodawcy powinni pilnie przyjrzeć się temu przypadkowi. Najpierw firma została zhejtowana przez oburzonych zachowaniem ksenofoba. Obecnie jest hejtowana przez braunderowców.
  • Odpowiedz
@STM32_bujneo: pełna zgoda. Ale biznes dostaje bęcki od obu. Zobacz opinie na ich google maps czy FB. Biznes powinien się na to zabezpieczyć, nie wiem, jakieś szkolenia, procedury...
  • Odpowiedz
@thorgoth: zaczyna się szykanowanie obywateli własnego kraju, mam nadzieję na większość dla konfy i brauna i w końcu jakaś władza która pokaże że obywatel to obywatel a obcy to obcy.
  • Odpowiedz
  • 48
zaczyna się szykanowanie obywateli własnego kraju, mam nadzieję na większość dla konfy i brauna i w końcu jakaś władza która pokaże że obywatel to obywatel a obcy to obcy.

@FLAC: dobry troll
  • Odpowiedz
@thorgoth: xD nawet nie zdajecie sobie sprawy ze skali j-----a ukraińców/ Polaków i wstaw sobie jaką chcesz narodowość na budowach.

Ale modna jest ostatnio nagonka, że w polszy ukraińców biją, więc chlop dostał mimochodem
Dla pocieszenia powiem, że bardzo się zdziwie zważywszy na brak rąk do pracy jak chłop nie ma już innej i pewnie lepszej płatnej roboty.
Podejrzewam, że na złość chłopu prawdopodobnie zrobiliście mu dobrze.
  • Odpowiedz
  • 24
Podejrzewam, że na złość chłopu prawdopodobnie zrobiliście mu dobrze.

@Malganis882: a ja podejrzewam, że żadna firma dbająca o wizerunek nie zatrudni dzbana, którego agresywny ryj zobaczyła cała Polska.
Może zatrudni go jakiś januszeks do mieszania cementu w koziej wólce, ale zwróć uwage, że w takich firmach pracuje bardzo dużo Ukraińców. Może się zdarzyć, że kiedyś, po robocie, koledzy ze wschodu pare razy przekopią mu głupi ryj.
Czego mu z całego
  • Odpowiedz
Może się zdarzyć, że kiedyś, po robocie, koledzy ze wschodu pare razy przekopią mu głupi ryj.

Czego mu z całego serduszka życze.

@thorgoth: Ojej, ale wtedy agresywni Ukraińcy pójdą do więzienia, prawda? Dlaczego źle życzysz Ukraińcom?
  • Odpowiedz