Aktywne Wpisy

chearru +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Soothsayer +32
Często tak macie że wstajecie o 4 rano siadacie z kawą i sernikiem i myślicie przemyślacie całe swoje życie przez kolejne 4 godziny? Bo ja codziennie od 10 miesięcy

GG tak zrobiło, teraz yanosik tak zrobił, "radyjko" to chyba jakaś rzecz którą dopychają jak już nie wiedzą co wcisnąć xD
źródło: IMG_6798
Pobierz@Palinek: na pierwszej stronie tuz po otwarciu aplikacji masz kafelki, pierwszy gorny od lewej to informacje o paczkach - wchodzisz i odbierasz. nic sie w tej kwesti nie zmienilo
Rozumiem że żałujesz że kurier InPost ma wie co kupujesz na allegro?
@ATAT-2: teraz też mam, więc zajebiste to ich kontekstowe AI, że wszystkim to samo podrzuca.
A wystarczyło dopasować do nazw nadawców to czym handlują i rekomendacje byłyby trafione.
źródło: IMG_6860
PobierzAż z ciekawości sprawdziłem, mi pokazało parownicę(praktycznie nie używam żelazka), jakaś drogą kawę dla neofitów(pijam od wielkiego dzwonu, jakąkolwiek, nie jestem kawoszem) i karmę dla psa(nie mam psa) xD
@klawiszs: pszczelarz też pewnie miodu nie zamawia, bo ma swój.
@pjk13: chodziło mi o to, że nawet nie mogli tego dopasować pod "miód", który gdzieś by się w moich zakupach pojawić. Te rekomendacje są od czapy.
Poprosiłem go o konkretne żwirki kota to znalazł takie jak chciałem ale bez zapachowe i zapachowe, bo zapomniałem że przecież robią zapachowe, więc dodałem że mają być bezzapachowe i już nie znalazł niczego, zaczął mi wciskać jakieś zupełnie inne produkty... nie da sie sortować, nie da się przeglądać kategorii... tragedia a nie sklep
@xyz_xyz: Aż sprawdziłem u siebie... to samo, podjeżdżam pod paczkomat, klikam otwórz i zabieram paczkę, ende. Może op ma jakąś inną apke, to musi sprawdzić, bo różne som etc. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@klawiszs: bo pszczelarze mają swój więc nie zamawiają xD