Wpis z mikrobloga

Apka InPostu miała służyć do otwierania skrytki. Teraz najwyraźniej ma być drugim Allegro, bankiem, social mediami i centrum dowodzenia NATO. Polski software house nie uznaje przycisku „otwórz” - musi być ekosystem, onboarding i baner zasłaniający paczkę xD #inpost #paczkomaty #heheszki
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 243
@Palinek: hmm moze ja to gupi jestem ale wchodze w apke klikam kafelek paczki w drodze wybieram paczke i otwieram... Nie trzeba klikac po wszytskich opcjach bro
  • Odpowiedz
@Palinek: chciałem skorzystać z kupony jak pies mi coś znajdzie a ja kupię. Ale ten kundel nic nie znajduje choć w sklepie które mają zintegrowane przedmiot jest. Pies go j...ł. AI dokładają wszędzie, po to by więcej miejsca zajmowało, dłużej się ładowało i wkur...ło. Pożytku zero.
  • Odpowiedz
@Palinek: jak dodadzą radio, to znaczy że pora się zawijać przed wyjebą xD

GG tak zrobiło, teraz yanosik tak zrobił, "radyjko" to chyba jakaś rzecz którą dopychają jak już nie wiedzą co wcisnąć xD
  • Odpowiedz
@Palinek: jestem zaskoczony, że Brzoska uwierzył, że Polacy nagle przejdą na zakupy przez AI. Już pomijam, że działa to beznadziejnie i na początku dostałem oferty dla pszczelarzy, choć nigdy nawet miodu przez internet nie zamawiałem XD
klawiszs - @Palinek: jestem zaskoczony, że Brzoska uwierzył, że Polacy nagle przejdą ...

źródło: IMG_6798

Pobierz
  • Odpowiedz
Polski software house nie uznaje przycisku „otwórz

@Palinek: na pierwszej stronie tuz po otwarciu aplikacji masz kafelki, pierwszy gorny od lewej to informacje o paczkach - wchodzisz i odbierasz. nic sie w tej kwesti nie zmienilo
  • Odpowiedz
@Palinek: Teraz mam jeszcze w miarę nowy telefon i otwieranie paczkomatu działa całkiem płynnie, ale już sobie wyobrażam co będzie za 3-4 lata jak dowalą jeszcze z 10 funkcjonalności i lokalnie działające AI.
  • Odpowiedz
Ja mam oferty na sodę oczyszczoną i ręczne parownice xDD

@ATAT-2: teraz też mam, więc zajebiste to ich kontekstowe AI, że wszystkim to samo podrzuca.
A wystarczyło dopasować do nazw nadawców to czym handlują i rekomendacje byłyby trafione.
klawiszs - >Ja mam oferty na sodę oczyszczoną i ręczne parownice xDD

@ATAT-2: teraz ...

źródło: IMG_6860

Pobierz
  • Odpowiedz
@klawiszs:

Już pomijam, że działa to beznadziejnie i na początku dostałem oferty dla pszczelarzy, choć nigdy nawet miodu przez internet nie zamawiałem XD

Aż z ciekawości sprawdziłem, mi pokazało parownicę(praktycznie nie używam żelazka), jakaś drogą kawę dla neofitów(pijam od wielkiego dzwonu, jakąkolwiek, nie jestem kawoszem) i karmę dla psa(nie mam psa) xD
  • Odpowiedz
dostałem oferty dla pszczelarzy, choć nigdy nawet miodu przez internet nie zamawiałem

@klawiszs: pszczelarz też pewnie miodu nie zamawia, bo ma swój.
  • Odpowiedz
pszczelarz też pewnie miodu nie zamawia, bo ma swój.

@pjk13: chodziło mi o to, że nawet nie mogli tego dopasować pod "miód", który gdzieś by się w moich zakupach pojawić. Te rekomendacje są od czapy.
  • Odpowiedz
Polski software house moglby sie zajac dodaniem jezyka polskiego do hiszpanskiej strony inpostu, ale co to to nie....
  • Odpowiedz
@klawiszs: ten sklep ai śmiga chyba na jakimś gpt 3,5 i nie ogarnia rzeczywistości.

Poprosiłem go o konkretne żwirki kota to znalazł takie jak chciałem ale bez zapachowe i zapachowe, bo zapomniałem że przecież robią zapachowe, więc dodałem że mają być bezzapachowe i już nie znalazł niczego, zaczął mi wciskać jakieś zupełnie inne produkty... nie da sie sortować, nie da się przeglądać kategorii... tragedia a nie sklep
  • Odpowiedz
wchodze w apke klikam kafelek paczki w drodze wybieram paczke i otwieram

@xyz_xyz: Aż sprawdziłem u siebie... to samo, podjeżdżam pod paczkomat, klikam otwórz i zabieram paczkę, ende. Może op ma jakąś inną apke, to musi sprawdzić, bo różne som etc. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
dostałem oferty dla pszczelarzy, choć nigdy nawet miodu przez internet nie zamawiałem

@klawiszs: bo pszczelarze mają swój więc nie zamawiają xD
  • Odpowiedz