Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: Dyskusja jak z kazdym fanatykiem religijnym. Totalnie bezcelowa. Dla nich jesteś złym człowiekiem niewierzącym. Kto tego nie wie to jeszcze nie jest dogpilled.
A swoją drogą wygląda, że nie wezwala służb i pogryzienie nie wchodzi w poczet odnotowanych 35k pogryzień rocznie. K---a cale miasto powiatowe pogryzionych robi się większe.
  • Odpowiedz
@baemaj: właśnie ja nie wiem o co chodzi, że w większości przypadków te zjeby to baby. Nie mówię, że większość kobiet ma coś na tym punkcie ale po prostu mam wrażenie, że w tej grupie jest ich nadreprezentacja...
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Nie lubię psiarzy. Chcialbym wierzyć, że istnieje, korelacja między posiadaniem psa, a mniejszym iq, ale to tylko mój błąd poznawczy. Ludzie generalnie są małoodpowiedzialni, ale Ci co posiadaja psy po prostu daja o tym poznac - wlasnie przez posiadanie tego psa i stwarzanie groznych sytuacji.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Kogo to dziwi? Przeciętnie dostrzegany polak to alkoholik z magazynu albo nowobogacki krętacz.
Przez przeciętnie dostrzegany rozumiem smutny fakt, że jeżeli 80% jednostek jest normalnych to jednak pozostałe 20% mocno kontrastując zaburza ogólny pogląd na daną społeczność.

Jeżeli ina 100 pracowników jest 20 przekrętasów to oni dojdą do bogactwa, bo żerują na 80.
Jeżeli jest 20% p--------h kierowców to oni powodują wypadki - przede wszystkim z tymi normalnymi.
I ten
  • Odpowiedz
@kill15you: Kojarzę na ten temat badania że 80% ludzi którzy autentycznie wierzą że ich pies to dziecko to właśnie kobiety. Przeniesienie instynktu i oszukiwanie mózgu. U facetów nie jest to tak mocne choć też się zdarza.
  • Odpowiedz
uznania psów i koni za rzeczy po nagły kult tego pierwszego.

@BorsuczaJama: to prawda, 25 lat temu taki Burek stojący na metrowej smyczy i raz dziennie dostający baniak resztek zupy albo polujacy na kury sąsiadów nie dziwił nikogo, dziś wahadło poszło w drugą stronę i masz wyspecjalizowane karmy, gdzie nie spluniesz psi fryzjerzy i kłótnie w necie która karma lepsza i kto więcej wydał
  • Odpowiedz