#silownia #mikrokoksy Mirasy, macie jakieś spodnie dresowe do polecenia do treningów? Żeby były długie (dla wysokich osób) i z bawełny. Bo co jakieś przymierzę na mój wzrost to są całe mega szerokie i bez kształtu a przydałoby się coś przylegającego trochę w stylu leginsów.
@Prawdziwy_Oponiarz: napisałem "trochę w stylu leginsów" a nie "jak leginsy" :D
Wcześniej próbowałem zamówić kilka sztuk różnych marek na allegro po 100-150zł ale niestety wszystko zwróciłem, zobacz zdj.
Po lewej - zdjęcie z aukcji, fajnie dopasowane (wąskie) i takie chciałem właśnie. Po prawej - "real pic" ta sama aukcja ale zdjęcie z sekcji komentarzy, to co ludziom przychodziło
@1-2-3: ja nie zakładalem dresów na trening bo na ławeczce ukazywał sie wszystkim całun kutasiarski. Mój wysoki znajomy nosił śliskie dresy z adidasa i nie narzekał
Mirasy, macie jakieś spodnie dresowe do polecenia do treningów? Żeby były długie (dla wysokich osób) i z bawełny.
Bo co jakieś przymierzę na mój wzrost to są całe mega szerokie i bez kształtu a przydałoby się coś przylegającego trochę w stylu leginsów.
chcesz długie i w miarę przylegające spodnie to trzeba patrzeć za spodniami dedykowanymi do biegania albo piłki nożnej i podobnych
Wcześniej próbowałem zamówić kilka sztuk różnych marek na allegro po 100-150zł ale niestety wszystko zwróciłem, zobacz zdj.
Po lewej - zdjęcie z aukcji, fajnie dopasowane (wąskie) i takie chciałem właśnie.
Po prawej - "real pic" ta sama aukcja ale zdjęcie z sekcji komentarzy, to co ludziom przychodziło
źródło: alledrogo
Pobierz