Aktywne Wpisy

lubie-sernik +64

Jestem z dziewczyną na urlopie około 1-tygodniowym. Ja praca B2B, gdzie mam sporo telefonów i wiadomości, na które (przynajmniej w pewnej czesci) powinienem odpowiadać/odbierać. Dziewczyna ma z tym bardzo duży problem. Mimo, że robimy wszystkie aktywności, ktore zaplanowaliśmy to interakcja z pracą (o ktorej wcześniej informowalem) generuje, lekko ujmując, dramy wymierzone w moim kierunku.
Mirki, błagam, powiedzcie jak jest z tym u Was. Czy to ja mam jakiś niewłaściwy osąd.
#zwiazki
Mirki, błagam, powiedzcie jak jest z tym u Was. Czy to ja mam jakiś niewłaściwy osąd.
#zwiazki

Ja to się zastanawiam na co liczyła ta kobita wdając się w sytuację potencjalnie konfliktową z jakims wydziaranym koksem? Myślała że grzecznie przeprosi, schowa uszy po sobie i pójdzie swoją drogą? Toż trzeba mieć chyba jakieś minimum instynktu samozachowawczego i raczej nie dążyć do zwarcia z takimi ludźmi
#wroclaw #patologiazmiasta
@murison: opowiedz nam misiu, co była powinna zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co miała zrobić? No wg mnie raczej olać.
Na przejście dla pieszych też wbijasz zawsze na pewniaka "bo przecież masz pierwszeństwo"? No ok, Co tam kto lubi.
W Bystrzycy jak ziomek startował do grupki kilku patusów to jednak z karabinem a nie z telefonem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale jeśli będziemy wszyscy przyzwalać na takie zachowania takiej zbydlęconej patologii to gdzie zatrzyma się granica? Dziś wepchną Ci się w kolejkę - nie zareagujesz żeby nie zaogniać sytuacji. Jutro odwrócisz wzrok jak będą komuś zawijać auto (żeby oczywiście nie zaogniać sytuacji), a
@Dajcie_zyc223: pomijasz aspekt kolejkowo-hotdogowy
jak ci patusy najbliższą osobę katują to robisz w głowie jakieś kalkulacje, czy cokolwiek żeby ją ratować?
@Rad-X: Według milicji i rządu powinna zadzwonić na pały i grzecznie czekać, bo jak coś to przekroczenie obrony koniecznej i sztum. Tak przynajmniej mówią polaczkom, a z narodem wybranym to nie wiem co trzeba robić. Rząd banderowski mówi żeby prowokować i nagrywać, a potem odpowiednio przypięte wrzucać na socjale, więc pewnie to co zrobiła jest