Wpis z mikrobloga

Typ siedział 10 lat, ma dziecko a i tak pobił dwie osoby w biały dzień o kolejkę w Żabce i wschodnie zaciąganie xd

Mało? Ten dzban należał do organizacji która wielokrotnie w mediach społecznościowych nawoływała do przemocy określając ją jako „sroga polska gościnność” i zapraszając na „tradycyjny w------l i ekspresowe prostowanie każdego pyskacza, który zapomniał dobrych manier”.
W nagraniach mówili o "opalonych pseudo inżynierach", ale jak widać biją też białych, co straszniejsze, nawet kobiety.

#neuropa #polska #wroclaw #bekazprawakow #bekaznarodowcow #ukraina #gromda
saakaszi - >Typ siedział 10 lat, ma dziecko a i tak pobił dwie osoby w biały dzień o ...

źródło: HOOZM7fX0AEZtBZ

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saakaszi: Najlepsze jest to, że jak na takich wielkich fajterów, to skakali na tym filmie jak jakieś p-------i.
Taki chłop to powinien raz przyjść się odwinąć i powinno być wyjaśnione, a ci we trzech jak jakieś małpy się tymi łapami namachali, upocili, usapali. Przy okazji dziewczynie się odwineli, a jakoś strasznie to i efektów tego ich machania łapami nie widać, miejmy nadzieję że ten ich brak umiejętności nie będzie żadnym
  • Odpowiedz
Generalnie to są p**iz*dy przeć***pane.
Bujają się, ruchy nijakie. Normalnie to typ by p-------ł plaskuna i na chillku by sobie poszedł dalej.
Ale to małpy, dosłownie.
W trzech na typa.
Kopiąc po głowie (!)
To żadni fajterzy - to zwyczajni kryminaliści bez jakiegokolwiek, nawet pokrętnego kodeksu prawilniaków. Zero jakichkolwiek zasad.
  • Odpowiedz
@saakaszi: tradycyjnie nie pochwalam i nie lubię takich typów ,jako że zawsze staram sie dotrzećdo sedna sprawy i prawdy, jedno mnie zastanawia, media mają nagranie z telefonu poszkodowanej Ukrainki to dlaczego dostajemy tylko screeny a nie cały film?? Przecież to by urwało wszelkie spekulacje i sprawa była by klarowna.
  • Odpowiedz
@quescik1: tyle to każdy widziałam mi to nie wystarcza, to już tylko fragment z samej bójki, po screenach na portalach typu WP sądziłem ze gdzieś jest całość czyli nagranie wyjaśniające przyczyny sprzeczki. Bo nasi nie aniołki to wiem ale i naszym sąsiadom zza wschodniej granicy nic nie brakuje.
  • Odpowiedz
@sEB-q: Nigdy nie będzie "całości" nagrań takich zajść. Wyobraź to sobie. Idziesz sobie z dziewczyną po słodowej w niedzielne popołudnie i nagle całkiem z d--y zaczepia was fizycznie jakiś typ i zaczyna Cię/Was bić. Ty zaczynasz branić swojej kobiety co jeszcze bardziej trigeruje napastników i zaczyna się bójka i ktoś od tego momentu zaczyna to nagrywać i to nagranie wypływa do internetu.

I teraz powiedz mi, w takiej hipotetycznej sytuacji,
  • Odpowiedz
@quescik1: tłumaczysz jakbyś nie widział nagrania , poszkodowana do pewnego momentu była tylko świadkiem zdarzenia i swobodnie nagrywała, zakładam że gdyby nie rzuciła się na tego patusa to nic by się je nic j nie stało, a z nagrania z okna widać że zanim doszło do przemocy sytuacja chwile już trwała i ciekawi mnie po prostu co tam się działo kto sprowokował, kto co mówił , bo w takich sytuacjahc
  • Odpowiedz
@sEB-q: Ty jesteś taki z-----y cały czas czy teraz po prostu udajesz xD?

poszkodowana do pewnego momentu była tylko świadkiem zdarzenia i swobodnie nagrywała, zakładam że gdyby nie rzuciła się na tego patusa to nic by się je nic j nie stało

Atakowali jej partnera to chciała go w jedyny możliwy sposób obronić. Jak Tobie by znajomego czy ojca tak pastusy n----------y to stałbyś z boku i patrzył żeby być tylko
  • Odpowiedz
@quescik1: Nie jestem z-----y tylko analizuje sytuacje, choć po sposobie twojej wypowiedzi nie mogę tego samego powiedzieć o tobie i jak malutko rozumiesz. To zwykła analiza na zimo tego co widać na nagraniu, nikogo nie bronię nikogo nie pochwalam , bo nie znamy kontekstu, znamy tylko medialny przekaz. Jeżeli to faktycznie był atak na tle rasistowskim nie mam pytań ale mnie interesuje czy się znali , może mieli jakieś zatargi
  • Odpowiedz
@sEB-q: bo nie ty masz rozstrzygać ten spór - tak samo jak ten od kradzieży patelni się pieklił o nagranie z autobusu w sprawie znieważania tych dziewczyn. Jakoś jak sam się tłumaczył z kradzieży to nie wzywał do udostępnienia filmu ze swojej "pomyłki"
  • Odpowiedz