Aktywne Wpisy
duzy-skrzat +10
Chwalenie sie graniem w single to jest jak chwalenie się że poszło się film oglądać do kina. Przecież to ludzie bez rąk i nóg robią dosłownie. Wbijcie gladiatora w wowie, albo diament w lolu - to jest jakiś wyczyn czy powód do chwalenia. K---a jak widze te gameplaye na youtube przez typów w wieku 50 lat co klikają umiejętności myszką w jakimś RPGu to dostaje wylewu. Tyle lat i ciągle stanie w
murison +42
wy tu pierddzielicie o jakimś gta, a tymczasem wleciał trailer remake'u hirosków bożych
sam nie wiem, cukierkowate to jakieś...
chyba
sam nie wiem, cukierkowate to jakieś...
If it ain't broke, don't fix it
chyba

Próbowaliście kiedyś przekonać płaskoziemca do tego, że Ziemia jest kulą? Albo antyszczepa, że szczepionki zapobiegają chorobom? Albo, że sterowanie klimatem to nie jest haarp, czy jak to tam zwą. Przecież to są te same osoby! Ja próbowałem i to są tak zakute łby, że nie przegadasz im niczego. Na fb wielbią Rosję. Jakby wiedzieli gdzie maila wysłać, to by już teraz zaczęli donosić materiały istotne strategicznie do FSB. Na nasze szczęście nie są wystarczająco ogarnięci. Jeszcze do każdego zdania dodadzą "wiesz o co chodzi", a i ty i ja wiemy o co chodzi. O to, że to debile. Łykają po same kule propagandę rosyjską i nie mamy na to wpływu. Porównanie może nieintuicyjne, ale jak taki płaskoziemca widzi na tik toku filmik 20 sekund od amatora, że Ziemia jest płaska, to wiadome, że trafi to do niego lepiej niż kilkugodzinny film scifuna, że jednak nie jest. Jak teraz taki gaśniczak zobaczy FSB production na fb, że Ukraińcy to źli ludzie, to efekt jest chyba oczywisty. Nie przegadasz mu nic. Najlepsze jest, że to się stało we Wrocławiu. Miasto, które 3-4 pokolenia temu było niemieckie i właściwie wszyscy są tam napływowi. Zza Buga też. Jaki byłby to chichot losu, jak któryś patus okazałby się np w 25% Ukraińcem, a Ukrainiec miałby korzenie polskie.
#wroclaw #patusy #ukraina #wojna
"Lokalne praktyki: Ponad 50 państw, w tym Chiny, USA czy Zjednoczone Emiraty Arabskie, od lat stosuje techniki wywoływania deszczu lub rozganiania chmur."
@lycaon_pictus: ciekawy punkt widzenia
Ogólnie ludzie lubią przeglądać media, które są zgodne z ich światopoglądem. Zwolennicy teorii spiskowych lubią przeglądać newsy o charakterze sensacyjnej, a czasami i nawet elitarnej (jesteśmy wyjątkowi, bo znamy prawdę, a większość się myli). W przypadku braunistów łatwo dać się złapać, bo oni (lub ktoś kto ich nakręca) ostro spamują pod każdym newsem.