Wpis z mikrobloga

• 6
@KjatanSveisson: trzeba być odklejonym. Ban za (zgodny z regulaminem) komentarz pod postem kogoś, kto szuka tego zapachu. A co najlepsze to nikt inny chłopu nie zaproponował na tamtej grupie. I zero ostrzeżenia. To nawet na świrach dostawałem mute, a nie bana od razu.
  • Odpowiedz
@dyniel: chciałem się tam kiedyś dostać, żeby poobserwować co się tam dzieje, ale nawet mnie nie przyjęli ( ͡º ͜ʖ͡º) mam wrażenie, że ta grupa akurat jest nastawiona na kupców, ale b--ń Boże, nie na sprzedawców...
  • Odpowiedz
  • 0
@khetar: nie wszystko na swirach jest drogie, bywają oferty w normalnych, a czasem w dobrych cenach. Co jakiś czas udaje się tam coś sprzedać, więc nie narzekam na tę grupę
  • Odpowiedz
  • 3
@kolejne_juz_konto: grupa, z której mnie wywalili (Perfumowe Królestwo) miała być inna niż wszystkie, to miała być grupa, gdzie wszyscy traktują się z szacunkiem i się kochają xDDDD
Przynajmniej na początku było takie p--------o
  • Odpowiedz
grupa, z której mnie wywalili (Perfumowe Królestwo)

@dyniel: o kurde, a myślałem że o Świrach mówiłeś :D tak mi pasowało z kontekstu sytuacji
  • Odpowiedz
  • 1
@khetar: nie no, jedyne, o co mógłbym mieć pretensje do świrów, to że nie napisali, za co mnie wyciszyli, do teraz nie wiem co nie tak zrobiłem
  • Odpowiedz
@dyniel: kolejna sytuacja potwierdzająca że jak ubytkowe flakony/odlewki to tylko na tagu, nie pamiętam już kiedy ostatnio z grupek fb coś kupiłem, tym bardziej patrząc na odklejki cenowe, człowiek się przyzwyczaił do sportowych cen tutaj ʕʔ
  • Odpowiedz
@dyniel: teoretycznie powinno być gdzieś uzasadnienie. Ja np. miałem to uzasadnienie ale nie wiedziałem gdzie się wyświetla :< inaczej jest na komputerze, a inaczej na telefonie.
  • Odpowiedz
  • 1
@odjutraodwyk: kiedy nie było mnie na FB, to sprzedawałem wg tej zasady: na wykopie taniej, poza wykopem drożej, ale już tak nie robię. Jedyne co robię to wrzucam oferty w określonej kolejności, żeby discord czy Wykop miały pierwszeństwo
  • Odpowiedz