Wpis z mikrobloga

@Thadeusss77: @Huptys Podoba mi się fakt, że R00m0n odpowiadając na filmik, gdzie zestawili jego wypowiedź typu "Beka z ludzi co robią X przejście tej samej gry i nie ogarniają perków i buildów", po czym robiąc (jak się chwalił X przejście New Vegas) spędził 15 minut czytając wiki bo nie znał buildów. Wziałsobie klakiera, z którym przez większość filmu odnoszą się do argumentu, który nie padł oraz próbują wybronić swoją
  • Odpowiedz
@niemiecki-ekko: ten bazowy film mógłby się skończyć na punktowaniu tego co gada Kiszak i jak to u niego wygląda w praktyce. Co do bolidów roomoona i fallouciarza to jeden i drugi można spokojnie wrzucić do dołu z wapnem i o dziwo wężojad dość dobrze ogarnia temat (na tle Kiszaka, który jest zdziwiony słysząc "OWB" nie jest to trudne)
  • Odpowiedz
@niemiecki-ekko: ale oni mają odwrotne podejście do grania w rpg xD
Zamiast jak normalny człowiek grać w grę i tworzyć build przy okazji to oni szukają mety/gotowca i grają tak żeby dopasować się do buildu? Nie dziwię się że gry im radości nie sprawiają jak zamiast się bawić to robią z tego checkliste perków do odhaczenia xD
  • Odpowiedz
@niemiecki-ekko: szukanie buildow na necie juz nawet w poe jest slabe, bo eliminujesz jakies 90% rozrywki z gatunku. Ale szukanie buildow w casualowym single player rpg to juz w ogole top odklejek i fun killer xD
  • Odpowiedz
@niemiecki-ekko: pieknie jak na 3 minuty filmiku zainspirowanego innym szitpostem sprzed lat mamy odpowiedz na 50 minut. Nawet mi się nie chce robić filmu z odpowiedzią.
Jak robienie tych filmików jest dla mnie zabawą, to przewracam oczami jak na moje byle co leci kilkadziesiąt minut odpowiedzi.
Wole już przestać by kontentu im nie dawać do robienia.
  • Odpowiedz
@Paroleiro: Tam samej odpowiedzi jest dosłownie kilka minut, odpowiedź oczywiście na argumenty, które nie padły. Potem jest sranie na Twój build i opowiadanie o tym jak grają w gry (nie grają xd).

Edit: Jak można się domyślać kiszula nie zrozumiał zestawienia ze sobą tego, jak ciśnie bekę z osób, które mają X przejść jednej gry i dalej nie znają perków/buildów. Po czym sam nie znając perków i buildów szuka ich
  • Odpowiedz