Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +192
#heheszki
CO SPRAWIA że robiąc to jako bogaty masz klasę a gdy robisz to samo jako biedny sięgnołeś dna?
Ja zacznę:
1. Gdy twoimi dziećmi opiekują się obcy ludzie.
2. Mieszkasz w starym domu.
3.
4.
CO SPRAWIA że robiąc to jako bogaty masz klasę a gdy robisz to samo jako biedny sięgnołeś dna?
Ja zacznę:
1. Gdy twoimi dziećmi opiekują się obcy ludzie.
2. Mieszkasz w starym domu.
3.
4.

Jestem tak stary że pamiętam jak ludzie wieszali płyty CD na wewnętrznym lusterku bo myśleli że wiązka lasera odbije się od kolorowej płyty i oszuka wynik z radaru policyjnego XDDDD
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
źródło: 1000021688
Pobierz

#pcmasterrace #skladamkomputer #pytaniedoeksperta
źródło: image
PobierzNapisz jaki masz budżet i czy używasz go do czegoś poza grami.
AI ma często cutoff danych przed ostatnimi danymi o premierach sprzętu.
Jak chcesz przycebulić i nie potrzebujesz wifi to możesz:
-wziąć płytę b650m-h/m.2+ - 369 pln kosztuje.
-Nie wiem co to za sklep - kiedyś jak kupowałem podobnego procka to wziąłem 7600 (nieco wydajniejszy i ma w razie czego zintegrowaną kartę jakby się zdupczyła normalna a cenowo często podobnie wychodzi).
-Zasilacz lepiej wziąć jakiś z certyfikatem 80 plus gold starczy 550w.
-Chłodzenie nie potrzebnie takie drogie wystarczy fera
Oni się raczej znają więc nie zestawią komponentów które mogą ze sobą kolidować albo są z bardzo różnej półki cenowej. Można się nimi jakoś zasugerować :-)
Przecież to co napisałeś niema sensu
Tu mozna parę rzeczy łatwo poprawić. No i słusznie zauważyłeś, że na ramie najprościej oszczędzić, choć grafika z 16GB na pewno dużo dłużej i bardziej komfortowo posłuży.
Parę z tych elementów w najlepszych cenach dla wykopków możemy zapewnić w ramach inicjatywy #majk3lskladapcty
W ogóle to sam składasz czy zlecasz?