Aktywne Wpisy

adrninistrator +225
#konfitura #samochodoza #uprzejmiedonosze
Niektórzy zbierają pokemony, inni grzyby, a ja samochodziarzy parkujących jakby przepisy były tylko sugestią. Pochwalcie się jakie macie statystyki na uprzejmiedonosze.
200 ostatnich zgłoszeń poleciało w ten weekend, więc kwoty mandatów i punktów karnych są jeszcze niezaktualizowane. Polecam nadmorskie miejscowości turystyczne
Niektórzy zbierają pokemony, inni grzyby, a ja samochodziarzy parkujących jakby przepisy były tylko sugestią. Pochwalcie się jakie macie statystyki na uprzejmiedonosze.
200 ostatnich zgłoszeń poleciało w ten weekend, więc kwoty mandatów i punktów karnych są jeszcze niezaktualizowane. Polecam nadmorskie miejscowości turystyczne
źródło: IMG-20260816-WA0001
Pobierz
Salido +193
Minął 51. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
204 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
216 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
204 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
216 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 16082026
Pobierz

#polityka #niemcy #polska #bekazpisu
Ja już czuję się stary, ale dla ludzi w moim wieku niechęć do Niemców jest czymś naturalnym. W sumie to moje DNA. Niestety. Ciągle ich podejrzewam o najgorsze. Ale ich postępowanie i wieczne knucie z ruskimi tylko mnie w tym utrwala. Nawet już odchodząc od kontekstu historycznego. Dla mnie są takim samym wrogiem jak rusfy. Tylko oni robią to w białych rękawiczkach, często właśnie proxy UE. Jesteśmy w uni
Coś jak w 1984 Orwella, można oskarżać go o wszystkie niepowodzenia ale nie trzeba podejmować faktycznych działan jak w przypadku własnej administracji, albo przestępczości którą obywatele mają na codzień, takich Niemców widzą tylko w tv więc mają tylko obraz wykreowany przez władze,
Prosty wróg i proste skojarzenia Niemcy=Tfusk=zło Usrael=dobro PIS=daje kasę PO=zabiera kasę
Jak człowiek czuje się gorzej od innych to wtedy
@Polnischefuhrer: @NarodowyTroglodyta @Lipathor a gdzie by znaleźli takich meksykańców Europy i rynek zbytu? Poczytajcie, ile centów z każdego euro które dostajemy z UE wraca do Niemiec. Akurat Niemcy mają najmnioejszy interes żeby się nas pozbyć z UE.
@Chris_Karczynski: tak sobie wraca po prostu?
@Polnischefuhrer: musieliby być idiotami by pozbyć się darmowych niewolników takich jak ty
@krzysztof-temporary: Ilu ludzi zamordowali w ostatnich kilku latach?
A ile razy nam grozili? Ile razy embargo wprowadzali?
Ile osób zabili? Od wybuchów chyba żadnego, ale ile osób zginęło w kolejkach do lekarzy, gównianych pracach, no ja często postrzegam ich działania jako tlamszenie naszej gospodarki. Skutki tego to bardziej schorowani,.których ma być stać na zupkę, ale bez drugiego dania.
No tak to jakoś postrzegam, może zbyt szeroko.
@krzysztof-temporary: Przecież nikt nie kazał Polakom pracować w Niemczech. Mogli w Rosji. Ale jakoś nie wybierali jej.
Co do
@NarodowyTroglodyta: W większości województw głosy to 50-50
Większa różnica jest między miastem a wsią