Aktywne Wpisy

LuznaPusi +1
chodzi mi po głowie ostatnio, żeby pójść pierwszy raz na dive tylko kurde jakoś dziwny koncept xd
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe

DOBREJ NOCY, WY PAJĘCZAKI Z PODGROMADY ROZTOCZY.
źródło: 1000702741
Pobierz

Na czele tego politycznego tworu może stanąć Bogucki, bo Kaczyński będzie potrzebował nowej twarzy. A potem dostaniemy dokładnie tą samą polityczną szopkę, jaką od lat oglądamy w USA z Trumpem. Ku uciesze wszystkich którym silna Polska jest nie na rękę.
Będzie można dalej marginalizować Polskę, osłabiać jej pozycję w UE i NATO oraz dyktować nam warunki z pozycji siły. A wyjście ze struktur spowoduje, że będziemy płacić haracze za bezpieczeństwo i gospodarczo zostaniemy osłabieni gorzej niż Wielka Brytania.
No ale czego się nie robi dla pieniędzy i władzy.
#polityka #bekazpisu #polska
Czarnek to może przyciągać do siebie emerytów a Buc jest w o tyle lepszej sytuacji że już
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sin-: Bardzo dobrze, na szczęście nie zamierzam głosować na żadną z nich xD
@Sin-: @GinoR @MatemXVI ta sama Wielka Brytania która od momentu wyjścia z UE zanotowała większy skumulowany wzorst PKB niż Niemcy czy Francja? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znów się zaczyna straszeniem wyjście z UE. Ehh... to wciąż batustan
Ja to widze tak: dwa pisy, trzy konfederacje, ko i razemki(jebno o próg)
@Sin-: i będzie to lepsze niż aktualny rząd
Jeśli ktoś zawiera deal z politykiem to zawiera taki deal żeby on się przestał zastanawiać nad konsekwencjami. Zazwyczaj są to takie pieniądze, że gościowi jest to wszystko jedno.
Czy ktoś został rozliczony z polityków w UK za
Kłótnie obecnej koalicji to byłby pikuś przy tym jaka wojna by się toczyła w takiej prawackiej koalicji, z resztą ja myślę, że wojną i porażką zakończy się już ich pakt senacki xd
Niestety obecny rząd za wyborców nie pójdzie do szkoły, nie da rady każdemu wyjaśniać że Niemcy z Ukrainą nas nie atakują, geje nie będą