Aktywne Wpisy

Hortennsia +38
Pamiętam ten moment kiedy uświadomiłam sobie, że granie w lola i ranking tam nie ma żadnego sensu. Grałam dużo i za wszelką cenę chciałam się utrzymać w Masterze. Normalnie trenowałam, oglądałam jakieś poradniki i turnieje. Momentami było fajnie.
Najlepiej wspominam ferie i święta zimowe przed kompem. A potem przy każdym resecie rangi pojawiała się myśl "po co to robię?" , "jakie to ma w sumie znaczenie?".
Zaczęłam coraz częściej czuć, że marnuje
Najlepiej wspominam ferie i święta zimowe przed kompem. A potem przy każdym resecie rangi pojawiała się myśl "po co to robię?" , "jakie to ma w sumie znaczenie?".
Zaczęłam coraz częściej czuć, że marnuje
źródło: wwi
Pobierz
PIAN--A_A--KTYWNA +182
źródło: 1789289234440
Pobierz

#polskiedrogi #polska #lukaszzak #majtczak #bekazpodludzi
źródło: 1000042500
Pobierzźródło: 1000042501
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Tam mogą być. Właściciel toru czy ktokolwiek kto chciałby z niego korzystać mógłby sobie takie samochody zamawiać ale z zastrzeżeniem, że mogą się poruszać tylko po torach i innych eventach wyścigowych
@SoplicaTadeusz: Amen bracie, szkoda że opór społeczny jest tak potężny. Ale tak się składa że blokady nadchodzą już. To jest paranoja że powszechnie sprzedawany jest sprzęt służący do łamania prawa i celowego narażania innych ludzi na śmierć.
Komentarz usunięty przez moderatora