Aktywne Wpisy

szatanEK666 +56
Idzie ktos na fajka?
źródło: 1000001816
Pobierz
SeRnity +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000001816
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Byłem w Kraku, byłem w Wawie, byłem w Kato, byłem we Wrocku, nie byłem jeszcze w Poznaniu ani w Gdańsku, ale gdybym miał wybrać miejsce do życia niezależnie od innych czynników, to Rzeszów wygrywa tym, że są możliwości, ale nie ma tłoku.
Padło stwierdzenie, że w moim wieku skręcić w inne obszary IT to niemożliwe - da się, ale na własną rękę.
Relokacja i pójście do kolejnego korpo to wielka niewiadoma, która może otworzyć nowe szanse, ale może też zamknąć cię na ścieżki rozwoju, jeśli masz większe ambicje niż klepanie CRUD, przepalanie czasu na spotkaniach, w kuchni, robota zrobiona i fajrant, itd.
Mogę jednocześnie spróbować wrócić na uczelnię, nie tylko w Rzeszowie, ale w innych miastach.
Może ktoś ma za sobą relokację? To dobra decyzja?
#pracait #pracbaza #kariera #programista15k #przegryw #rozkminy #relokacja #przeprowadzka #rzeszow
źródło: 20250723_212427(1)
Pobierz@SendMeAnAngel: o k---a, na pewno może wiele dobrego o tym mieście powiedzieć ale że nie ma tłoku? to jedno z najbardziej przeludnionych, zakorkowanych i zukrainizowanych miast współczesnej Polski xD
@SendMeAnAngel Jeżeli chodzi o relokacje to ludzie szybko się przyzwyczajają. Nie minie kilka miesięcy i już będziesz prawdopodobnie czuł się jak u siebie w domu. Jeżeli nie
@LisekUrwisek: przez lata było tam tyle amerykańskich "turystów", że janusze w------i w kosmos ceny restauracji i hoteli xD turyści dopiero ostatnie się wynieśli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MrVercetti: Sytuacja wygląda na odwrót. W Rzeszowie mało ofert pracy i żadna firma jeszcze się nie odezwała. W Krakowie, Wrocławiu
@villager: Było więcej firm, ale połowa się zwinęła, a reszta już nie zatrudnia albo szuka na inne stanowiska. A nie wiesz, jak ten rynek wygląda obecnie dla absolwentów? Czy byś