Aktywne Wpisy

MondryKrul +114
Trao +92
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz![Keyboard, który zrewolucjonizował muzykę Trance [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/846f149c580347147936416c94fea889c48cc958f1bfac2c2ad94c6629c63897,q80.jpg)

Pracuje w mapym holdingu w dziale IT - dzial liczyl trzy osoby, teraz jest nas dwoch, ja i szef dzialu. Robimy wszystko, od 1st level az po wdrozenia, utrzymanie serwerow, automatyzacje i pisanie oprogramowania.
Szef dzialu byl tydzien na urlopie, dostal wczoraj wieczorem feedback od szefa firmy - podczas jego urlopu, kiedy jestem w biurze on nie widzi zebym pracowal. Nie mam ani jednego otwartego ticketu, ogarnalem caly backlog, poprawilem pare bledow w naszym projekcie, ogarnalem sprzety dla kilku nowych pracownikow, zajalem sie dokumentacja.
Rozumiem juz teraz, czemu kolega odszedl trzy miesiace temu. Tez mam dosyc, szef firmy wywodzi sie z marketingu, caly czas lata po biurze, robi szum i zamieszanie, czasami az nie moge skupic sie na pracy.
Szukam nowej roboty, to nie ma moje nerwy.
#it #admin #zalesie
... ale wydawac po pare tysiecy € na AI boty ktore sumuja dane z paru tabelek i tworza jedna tabelke to juz zloty biznes, bo to
@chillybilly: Tylko ze kosztuje to duzo czasu, ciezko nawet czasami ustalic ile czasu cos zajelo.
Wprawdzie nie IT, ale automatyka i najlepiej mi sie pracowalo jak poprostu dostalem caly budzet na jeden "ticket", bo zamiast marnowac czas na wbijanie kodow itd poprostu pisalem ogolnty ticket x godziny i od razu bylo wiadomo ile maja mi zaplacic.