Aktywne Wpisy

frugASS +230
zrobiłem mejla na protonon mejlu zainstalowałem kali linuxa i kupiłem nordvipiena juz mnie zydzi nigdy nie znajdą stałem sie niewidzialny stałem sie duchem w powłoce
źródło: z28172911AMP,Anonymous-pokazuja-Rosjanom-niespojnosc-miedzy-rze
Pobierz
m0rdeczka +2
Znajdujecie w szufladzie 10k USD w gotówce, co z tym robicie?
#gielda
#gielda

Niczego nie oczekuję, po prostu chcę się dzielić postępami, a może kogoś to zainteresuje, więc zakładam tag #nearnoti (bo taką nazwę póki co wybrałem).
Co apka będzie robić?
Będzie wyświetlać powiadomienie push, a dalej informację przypominającą, lub listę, np. zakupów - w zależności od mojego wyboru, kiedy wejdę, lub kiedy wyjdę z promienia wybranej lokalizacji.
Funkcji będzie oczywiście znacznie więcej, ale nie chcę was zanudzać w pierwszym wpisie. Za to chętnie poczytam sugestie, albo odpowiem na pytania.
#programowanie #aplikacjemobilne #aplikacje #android
źródło: localization-icon-13
PobierzA jeśli w ogóle #nikogo to nawet na Google Play jej nie opublikuję, tylko będę miał APK dla siebie.
Notabene aplikacja Home Assistant co 15 minut zbiera lokalicację, więc teoretycznie da się, pytanie tylko jaki to ma wpływ na baterię.
Co do BTS to zdziwiłbym się żebyś miał do tego dostęp. Użyłbym zwykłego api systemowego do lokalizacji, nawet przybliżonej. Telefon ciągle jest