@DarknaYolo: Podejrzewam, że nigdy żaden facet nie powiedział patrz jakie ta laska ma zajebiste paznokcie. Zajmijcie się lepiej pracą nad pupą, to wydaje się o wiele istotniejsze i mniej kosztuje, a i na zdrowie wam wyjdzie też na pewno lepiej niż wdychanie tego acetonu. ( ͡°͜ʖ͡°) No chyba, że robicie to dla siebie to wtedy nic mi do tego.
@tadeusz-rozwadowski: Ale wiesz że kobiety mogą robić coś dla siebie a nie dla facetów? Tak jak mężczyzna może dbać o brodę i się cieszyć z jej pielęgnacji tak kobieta może iść na paznokcie bo po prostu lubi i jej się podobają
@m_k_92: Tak, kobiety utrudniają sobie podcieranie d--y, pisanie na klawiaturze i generalnie życie, wymuszają na sobie specjalne zachowanie (bo ja jak mam za długie to zaraz sobie ukruszę, więc pewnie trzeba się starać żeby ich nie zniszczyć), tylko dlatego że jej się podobają? xD Wcale nie z próżności i wcale nie dlatego żeby inni widzieli. Na bezludnej wyspie gdyby miała sprzęt do robienia paznokci to by sobie zrobiła tylko po
@sebastian-podjadlo: nawet jak siedziałam w domu na bezrobociu to sobie paznokcie robiłam i wysyłałam CV, a nikt tego nie widział. Więc tak, robimy dla siebie.
Ja robię, bo mam cienkie paznokcie od małego i bez wzmocnienia potrafiły mi pęknąć pionowo aż do krwi. Oczywiście tylko 5 egzemplarzy mam takich, reszta jest ok i rośnie normalnie. Jeden nawet pod kątem rośnie. A tak sobie wyrównam i wyglądam jak człowiek ;).
@DarknaYolo: kciuk za duża masa materiału, palec "fuck you" ma zdecydowanie za drugi u podstawy, chyba że taka fotka. Trochę kształt jest nie taki, bo wygląda jak gruby owal i zbyt grubo wygląda. Wzorki ładne; czyżby produkt claresa?
No i na przyszłość zrób krótsze, bo masz dużą płytkę paznokcia, a taaaaak wystające za opuszek utrudniają życie i wyglądają źle imo. Ale wiele kobiet uwielbia, z niezrozumiałych dla mnie
źródło: 1000030030
PobierzAle
Koncowkj za okrągłe
No chyba, że robicie to dla siebie to wtedy nic mi do tego.
Na bezludnej wyspie gdyby miała sprzęt do robienia paznokci to by sobie zrobiła tylko po
Więc tak, robimy dla siebie.
Ja robię, bo mam cienkie paznokcie od małego i bez wzmocnienia potrafiły mi pęknąć pionowo aż do krwi.
Oczywiście tylko 5 egzemplarzy mam takich, reszta jest ok i rośnie normalnie.
Jeden nawet pod kątem rośnie.
A tak sobie wyrównam i wyglądam jak człowiek ;).
Trochę kształt jest nie taki, bo wygląda jak gruby owal i zbyt grubo wygląda.
Wzorki ładne; czyżby produkt claresa?
No i na przyszłość zrób krótsze, bo masz dużą płytkę paznokcia, a taaaaak wystające za opuszek utrudniają życie i wyglądają źle imo.
Ale wiele kobiet uwielbia, z niezrozumiałych dla mnie