Wpis z mikrobloga

@jezdzilemmercemipalilempopularne: taki gruszkowy lift, ktΓ³ry 2 godziny leΕΌaΕ‚ na rozgrzanym do czerwonoΕ›ci asfaltowym boisku smakowaΕ‚ najlepiej ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)

SwojΔ… drogΔ… mam wraΕΌenie, ΕΌe wtedy dawali jakby troche wiΔ™cej tego soku zagΔ™szczonego i smak byΕ‚ bardziej wyraΕΊisty, albo to juΕΌ po prostu demencja.
  • Odpowiedz
taki gruszkowy lift, ktΓ³ry 2 godziny leΕΌaΕ‚ na rozgrzanym do czerwonoΕ›ci asfaltowym boisku smakowaΕ‚ najlepiej ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)

SwojΔ… drogΔ… mam wraΕΌenie, ΕΌe wtedy dawali jakby troche wiΔ™cej tego soku zagΔ™szczonego i smak byΕ‚ bardziej wyraΕΊisty, albo to juΕΌ po prostu demencja.

@Suezmax: Ja mam wraΕΌenie, ΕΌe ogΓ³lnie bardzo czΔ™sto kiedyΕ› duΕΌo rzeczy byΕ‚o bardziej intensywnych w smaku
  • Odpowiedz
Jestem co kilka tygodni i spotkaΕ‚em siΔ™ pierwszy raz. MoΕΌe w innych marketach jest. Ja chodzΔ™ do Edeka, Norma i Penny tylko.

@jezdzilemmercemipalilempopularne: Z tego co kojarzΔ™ ja go widziaΕ‚em najwiΔ™cej razy w jakichΕ› miejscach typu stacje benzynowe, kiedyΕ› teΕΌ chyba w jakimΕ› kebabie byΕ‚.
  • Odpowiedz