Aktywne Wpisy

robert-kuzba +20
WychodzΔ z pewnego zaΕoΕΌenia, coraz czΔΕciej mamy mΔΕΌczyzn 30+, ktΓ³rzy nigdy nie byli w zwiΔ
zku. Etyka zwiΔ
zku nakazuje zazwyczaj branie osoby w podobnym wieku.
Jednak mΔΕΌczyzna 30+ nie majΔ cy doΕwiadczenia bΔdzie miaΕ trudnoΕci z kobietΔ 30+, gdyΕΌ kobiety czΔsto majΔ zwiΔ zki juΕΌ w czasach szkolnych. MaΕo tego, kobiety 30+ to czΔsto juΕΌ matki z dzieΔmi, a to oznacza nie tyle odkrywanie bycia w zwiΔ zku, ale teΕΌ nagΕe wejΕcie w bycie rodzicem, a
Jednak mΔΕΌczyzna 30+ nie majΔ cy doΕwiadczenia bΔdzie miaΕ trudnoΕci z kobietΔ 30+, gdyΕΌ kobiety czΔsto majΔ zwiΔ zki juΕΌ w czasach szkolnych. MaΕo tego, kobiety 30+ to czΔsto juΕΌ matki z dzieΔmi, a to oznacza nie tyle odkrywanie bycia w zwiΔ zku, ale teΕΌ nagΕe wejΕcie w bycie rodzicem, a
ΕΊrΓ³dΕo: zwiazek forever alone
Pobierz
lubie-sernik +113
Mam najwspanialszy weekend od dawna. Od wczoraj leΕΌΔ w ΕΓ³ΕΌku, jem i oglΔ
dam filmy i seriale. Nie zrobiΕem kompletnie nic innego.
JuΕΌ mam doΕΔ zwiedzania, plaΕΌowania i caΕego tego szajsu ktΓ³ry robiΔ od prawie 4 miesiΔcy. ZmΔczyΕo mnie to.
Na szczΔΕcie za tydzieΕ bΔdΔ juΕΌ w Krakowie. Najem siΔ polskiego jedzenia, odpocznΔ trochΔ od tej Azji i po 4-6 tygodniach ruszam dalej w Εwiat.
Jeszcze
JuΕΌ mam doΕΔ zwiedzania, plaΕΌowania i caΕego tego szajsu ktΓ³ry robiΔ od prawie 4 miesiΔcy. ZmΔczyΕo mnie to.
Na szczΔΕcie za tydzieΕ bΔdΔ juΕΌ w Krakowie. Najem siΔ polskiego jedzenia, odpocznΔ trochΔ od tej Azji i po 4-6 tygodniach ruszam dalej w Εwiat.
Jeszcze

βοΈPodczas gdy na peΕnym morzu trwa paraliΕΌowanie nielegalnych transportΓ³w paliw, BaΕtyk i polskie wybrzeΕΌe stajΔ siΔ nowΔ arenΔ dziaΕaΕ hybrydowych oraz wyzwaΕ ekologicznych ze strony Moskwy.
https://swiatoze.pl/ue-uderza-w-rosyjska-flote-cieni-jak-przelamano-greckie-weto-wobec-21-pakietu-sankcji/
#energetyka #flotacieni #rosja #ue #sankcje #grecja
ΕΊrΓ³dΕo: soze_Posty IG - 2026-07-23T131645.303
PobierzGdybyΕmy nie chcieli to ukraina pozostaΕaby jak kiedyΕ a nie siΔ zachciaΕo zachodnim agenturom majdanow i zmiany rzΔ dΓ³w
@SwiatOze: mnie zawsze w takich info, gdzie za zgode w jakims glosowaniu dane panstwo cos "dostaje" jest to, ze jeszcze nigdy nie widzialem podobnego przypadku z PolskΔ .
Np. Polska zgadza siΔ na to czy tamto glosowanie, ale w zamian dostaje jakies specjalne traktowanie w innej sprawie.
@Wloczykij2: bo do tego trzeba mieΔ klasΔ politycznΔ , ktΓ³ra rozumie, ΕΌe polityka i stosunki miΔdzynarodowe opierajΔ siΔ tylko na dwΓ³ch pytaniach:
- co mi moΕΌesz daΔ?
- co mi moΕΌesz zrobiΔ?
A ΕΌe u nas dominujΔ ciamajdy, ktΓ³re coΕ bredzΔ o ideach i wartoΕciach, rΓ³wnoczeΕnie brzydzΔ c siΔ takim "kupczeniem", to zawsze koΕczy siΔ tak samo. Wszyscy zaΕatwiajΔ swoje interesy i ruchajΔ nas
Aczkolwiek to sΕuszne by byΕo, gdyby rzeczywiΕcie ZachΓ³d angaΕΌowaΕ siΔ we wszystkie zmiany, w ktΓ³rych ludzie odzyskujΔ godnoΕΔ i wolnoΕΔ od tyranii.
ZeΕeΕski to prezydent Ukrainy i to UkraiΕcy go popierajΔ i ponoszΔ tego konsekwencje, tak samo jak Rosjanie odpowiadajΔ za Putina, czy Polacy za Nawrockiego.