Aktywne Wpisy

Guminator +62
#trzecieoko #gif #policja #finlandia
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
źródło: animation - 2026-08-10T205156.979
Pobierz
Maydan +16

#internet #ethernet #technologia #meshnet #ciekawostki
źródło: image
Pobierz@Korda: Ojoj :D Ale lepiej pozno niz wcale :D
Na posieszenie to powiec Ci ze kumpel z ktrym jestem teraz na delegacji byl mega zdziwiony i mi nie wierzyl jak mu to powiedzialem :D Wiec nie tylko Ty sie niedawno dowiedziales :D
Ja sie dowiedzialem kilka lat temu jak bedac na delegacji mialem kijowe wifi i przepialem se ustrojstwo z
To urzadzenie mi nie pomoze bo ten od kogo wynajmuje kwatery nie ma takiej opcji ze gniazdkiem puszcza neta.
Ale na poprzednich kwaterach mialem starlinka. I bylem zdziwiony jak to fajnie dziala.