Wpis z mikrobloga

Już chyba z 5 raz odmawiam kulturalnie i grzecznie przyjazdu na „spotkanie integracyjne”, ale nie wiem, czy ci ludzie nie potrafią rozczytać takiej informacji? XD „A jakby był tydzień wcześniej? A jakby był tydzień później? Pojawisz się? A czemu? Nie lubisz Beatki Kozidrak? A jakby zjazd był w Kolorowym Jeleniu, pojawisz się? Nie lubisz Mazur? Jakby był wyjazd w góry, to byś przemyślał?” Nie k---a, nawet jakby był na przeciwko mojego bloku, to bym nie przyszedł, bo mnie nie interesuje spędzanie z wami czasu, kiedy mi za to nie płacą XD Ja p------ę, serio trzeba tak odpowiedzieć, żeby człowiekowi dali spokój? Przecież nie po to jestem na home office, żeby teraz co miesiąc dymać 150km bo chcą wyjść na kręgle.

#pracbaza #zalesie
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
A powiedz kiedy ci pasuje to sie dopasujemy do ciebie

@szachrai: W poprzedniej robocie tak było XD Przez przypadek wygadałem się, że będę w Warszawie prywatnie i moja PM „Oo, to super! Zrobimy jakieś wyjście!” Za godzine mail od dyrektora, że będzie wyjście integracyjne XDD
  • Odpowiedz
@mandanda: Przeciez takie rzeczy sie oplacaja.
Jak znasz ludzi troche prywatnie, piliscie razem piwko czy inne tego typu rzeczy, to o wiele chetniej ogarna Ci cos od reki, czy troche na lewo.
Ogolnie na takie spotkania warto chodzic chociazby dla znajomosci ;p
  • Odpowiedz