Wpis z mikrobloga

@card_man: Pewnie. Wiadomo, nie był jakiś wybitny, mieliśmy dużo kontrowersji, ale cholera, to nadal był Mundial, na który trzeba będzie czekać kolejne cztery lata.

Żadna impreza sportowa nie ma nawet podjazdu do Mistrzostw Świata w piłce nożnej jeśli chodzi o emocje i klimat, nawet jeżeli głupi amerykanie (specjalnie z małej) usilnie starali się go s--------ć.
  • Odpowiedz
@card_man: jakos nie, ale i po poprzednich 2 też jakoś nie. Już po olimpiadzie i tych wszystkich inbach i tym co działo się na wykopie była dużo większa pustka. Tutaj tak naprawdę mieliśmy może 5 dużych tematów - 1. kraje które niewiadomo jak sie wymawia po polsku/angielsku ktore zbierają punkty czy nawet wychodzą z grupy jak WZP czy doktor Kongo 2. Argentyna ktora dzieki sedziom doszla do finalu czy nawet
  • Odpowiedz
@card_man: nie, pierwszy raz odkąd pamiętam, ale za to rozbudził we mnie apetyt na ekstraklasę, który pewnie minie po pierwszych 10min Radomiaka z Wieczystą. A poza tym już się nie mogę doczekać losowania grup eliminacji do Euro 2028
  • Odpowiedz
Czy czujesz smutek i nostalgię że mundial się skończył?

@card_man: Ogólnie zawsze bardzo lubię ten czas kiedy trwają mistrzostwa świata w piłce nożnej, pozwala mi on poczuć coś pozytywnego czego nie umiem do końca opisać być może w jakimś stopniu jest to właśnie ta nostalgia. Natomiast czy jest mi smutno, że mistrzostwa świata się skończyły? Mam bardzo mieszane odczucia. Z jednej strony tak bo skończyło się piłkarskie święto w którym
  • Odpowiedz
Żadna impreza sportowa nie ma nawet podjazdu do Mistrzostw Świata w piłce nożnej jeśli chodzi o emocje i klimat, nawet jeżeli głupi amerykanie (specjalnie z małej) usilnie starali się go s--------ć.

@KingOfTheWiadro: Zgadzam się. Ja uważam generalnie, że nawet jeśli chcieli zrobić ten słynny ''amerykański klimat'' podczas mistrzostw świata to mogli ugryźć to dużo lepiej. Oni zrobili generalnie show pod typowego amerykańskiego i kanadyjskiego widza który ogląda na co dzień
  • Odpowiedz
@Cztero0404: jak dla mnie IO>Mistrzostwa świata zdecydowanie. Ilość historii i emocji nieporównywalnie większa. Mecz o złoto masz jeden, a tam 3 tygodnie walki o cel kariery w dziesiątkach dyscyplin, codziennie a potem nagle nic.
  • Odpowiedz
a tam 3 tygodnie walki o cel kariery w dziesiątkach dyscyplin, codziennie a potem nagle nic.

@Atomus: Nie wiem. Ja mam taki problem ogólnie, że chyba nie potrafię się jarać IO
  • Odpowiedz