Aktywne Wpisy

hell_naw +207
zaraz 6 , mirasy wstają do roboty. a korporacje placa kobieta żeby nie miały dzieci w swoich przedszkolach dla dorosłych
#pracbaza #praca #dziendobry
#pracbaza #praca #dziendobry

rafal-romanowski +283
Wykopki, potrzebuję Waszej pomocy.
Właśnie padłem ofiarą bardzo nieuczciwej praktyki związanej ze sprzedażą mojego mieszkania.
Sprzedaję swoje pierwsze mieszkanie. Kupiłem je jeszcze jako kawaler prosto od dewelopera i mieszkam w nim już 6 lat. Dzisiaj mieszkamy tu z żoną i naszą 2-letnią córką, ale zrobiło się po prostu za małe, dlatego podpisaliśmy już umowę przedwstępną na zakup domu.
26 lipca wystawiłem mieszkanie na OLX. Chciałem sprzedać je samodzielnie. Uznałem, że skoro potrafię sam załatwić
Właśnie padłem ofiarą bardzo nieuczciwej praktyki związanej ze sprzedażą mojego mieszkania.
Sprzedaję swoje pierwsze mieszkanie. Kupiłem je jeszcze jako kawaler prosto od dewelopera i mieszkam w nim już 6 lat. Dzisiaj mieszkamy tu z żoną i naszą 2-letnią córką, ale zrobiło się po prostu za małe, dlatego podpisaliśmy już umowę przedwstępną na zakup domu.
26 lipca wystawiłem mieszkanie na OLX. Chciałem sprzedać je samodzielnie. Uznałem, że skoro potrafię sam załatwić
źródło: Ja wczoraj w nocy, jak się o tym dowiedziałem że ktoś sprzedaje moje mieszkanie
Pobierz

A tymczasem sam siedzi po uszy w układach. Jego "sukces" jest w dużej mierze skutkiem układu w jaki wszedł z pisowcami i konfederatami, którzy na poziomie partyjnym promują ten jego śmieszny kanał od momentu jego powstania. Wystarczy wspomnieć że pierwszym gościem w dniu ruszenia tego jego całego zera był prezydent Polski z nadania PiS, a początkowe zasięgi generowały całe farmy botów od Mateckiego i innych Berkowiczów.
I ta buta, obrażanie innych, chamski sposób bycia. Wszystko oparte na dotarciu do prostego i nieskomplikowanego prawicowego umysłu który jest odbiorcą jego wypocin.
I jeżeli już komuś odbiera publiczność to Republice czy patostreamerom, bo prezentuje podobny, kloaczny poziom.
#kanalzero #bekazprawakow #polityka
źródło: 136e5069b8654fdf9199bcc78756738f
PobierzNie.
Stanowski już był mocno popularny przed kanałem zero.
Stanowski jest inteligentny i cyniczny i doskonale wie, że "chłopski rozum" dziś się świetnie sprzedaje, a wyborcy Pisu i Konfy to nie widzowie, a fanatycy. Taka różnica jak między kibicem piłkarskim, a rasowym kibolem.
Edit: Taka rozkmina mnie naszła że w sumie to chyba jedynym nie resortowym, popularnym dziennikarzem był Kolonko. Chyba że kogoś pominąłem...
Coś jak na soku z
@Jabby: Powiedzial niezalezny Jabby.
@Jabby: to akurat jest ustawione pod to by niziny intelektualne nie bały się wulgarnie uzewnętrzniać w przestrzeni publicznej po to by zneutralizować wszelką „wyższość” ludzi kulturalnych i wykształconych.
@loginnawykoppl: z potem płynnie przeszedł do firm bukmacherskich, co za przypadek XD