@lubie-sernik: Filipiny podobno mają super ludzi tylko słabe jedzenie oparte jedynie o kurczaka. Mój dobry kolega mocno chwalił a zwiedzał wybrane przez Ciebie lokacje
@lubie-sernik: ja tylko widzę czasem wpis w gorących, więc nie przejmuj się moją opinią, no ale kiedyś picie i prostytutki się skończą, więc zadbaj o miękkie lądowanie
@lubie-sernik: Da Nang jest na serio zajebiste, takie wietnamskie Miami, na dodatek wszystko tam jest śmiesznie tanie. Super plaża, rewelacyjne jedzenie i dużo fajnych małp. Wietnam to cywilizowany kraj i masz tam normalnie kible, papier toaletowy, banki i płatności apple pay i ludzi mówiących po angielsku, nie to co w jakichś kambodżach.
@lubie-sernik: ja w Da Nang chciałem zostać i pracować zdalnie ale żona niestety nie mogła. Mega mi się tam podobało, jak ktoś może pracować z laptopa i potrzebuje tylko światłowodu to jest jedno z lepszych miejsc do takiego życia
@lubie-sernik: Dawaj na Bali, w Ubud zwolnisz z imprezami i sa europejskie knajpy. No i jeszcze jakies resztki cywilizacji sa. Bali to tez spoko miejsce na pierwsze nurkowania, polecam. No i jak wyzej, flores, komodo
„Wyjdź na ulice to zobaczysz ile atrakcyjnych kobiet jest z brzydkimi facetami” Rzeczywistość, całkiem atrakcyjni faceci z laskami z układem kostnym twarzy typowego incela #p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #tinder
Gdzie mam teraz lecieć bo się wacham mocno.
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi - ulica na Patong, Phuket
#sernikpodrozuje #serniknaluzie
źródło: IMG_20260719_175809
PobierzGdzie lecieć?
źródło: IMG_5352
Pobierz@klamkaodokna: zwiedzać, pracować zdalnie, chillować na plaży i pić alko xD
Chyba faktycznie polecę do Da Nang bo strasznie dużo osób poleca.