Wpis z mikrobloga

@DrGreen_2: brzydki ten Tate jak c--j xD one more time nie rozumiem fenomenu Tejta ani on przystojny ani mądry tylko ma hajs i fejm zarobiony na szonach żetoniarach i simpach xD no i na handlu ludźmi.
Wynieść pozytywnego to chyba tylko można mówienie na pewniaka i narzucanie innym swojej wizji w sensie mental zdobywcy a nie ofiary w odpowiednich proporcjach

ale żeby mówił coś sensownego i praktycznego a u niego
  • Odpowiedz
@jamajskikanion: ale to jakoś mi się nie spina. Bo jednak typ wrzuca treści jak być maczo, czyli raczej konserwa. A ponoć wykorzystywał kobiety i wrzucał filmy p**no I i to jakieś hardkorowy. Czyli rozumiem, że to osobom fanom jego to się nie kłóci ? Kurła bo poczytałem dzis o nim, ja też raczej centroprawica, ale są jednak tematy w światopoglądzie, które się odrzuca,a o którego ten typ uosabia. Nie chodzi
  • Odpowiedz
@ziomik:

Czyli rozumiem, że to osobom fanom jego to się nie kłóci

Generalnie gościa fani to skończeni idioci którzy wybaczyli gościowi ze ich 4x wywalił na kasę i ciągle za nim idą więc takie detale jak spójność ideologiczna to nawet szkoda poruszać XD
W internecie jest sporo całkiem fajnych materiałów rozbijających na kawałki jego "działalność". Warto się zapoznać żeby uświadomić sobie jaki żałosny element mamy w społeczeństwie
jamajskikanion - @ziomik: 
 Czyli rozumiem, że to osobom fanom jego to się nie kłóci
...
  • Odpowiedz
Andrew Tate bozyszcze mlodych "silnych" chlopcow zostal aresztowany. Zalaczam stylizacje ktora sie inspirowal XD

@DrGreen_2: I bardzo dobrze, on powinien mieć dożywotni urzędowy zakaz korzystania z internetu przez to jakie szkody w mózgach wyrządza mężczyznom.
  • Odpowiedz