Wpis z mikrobloga

@JanDzbanPL: podnoszą bo mogą. Jest nastrój że wszystko drożeje to trzeba doić. Na razie mam z 15kg zapasu i robię z tego tylko lody, więc ja na pewno nie kupię przez długi czas. 90% ludzi nie musi stosować odżywek białkowych bo dostarczy NADMIAR białka z jedzenia. Gdyby ludzie mieli godność to by mówili dość. Ale nie mówią co widać po wszystkim samochody, elektronika, czekolada czy ogólnie spożywka, branża gastro.
Zaraz
  • Odpowiedz
@JanDzbanPL: kfd jakieś wybitnie tanie chyba nigdy nie było. Bardziej mnie zastanawia co się o------o w ostrovicie bo 140 zł za 700g wpc to już jest gruby odlot. 10 miesięcy temu kupowałem u nich ten sam produkt tylko w innym smaku za 48 zł
Odbuta - @JanDzbanPL: kfd jakieś wybitnie tanie chyba nigdy nie było. Bardziej mnie z...

źródło: 1000016893

Pobierz
  • Odpowiedz
@Odbuta: O k---a ale odlot. 700g w cenie 3kg. Ktoś chyba za mocno poleciał. Ja mam szczerą nadzieję, że to nawet najgłupszych przekona do tego, żeby zwyczajnie zbojkotowac zakupy i wrócić nie jak obniża o 10% tylko jak ten worek z tą cena zmieni się w min 2.5kg. Przecież to już jest jawne walenie w c---a. Hajp na wszystko proteinowe trwa już kilka lat, mleko, masło, sery, jogurty są ciągle
  • Odpowiedz
Na razie mam z 15kg zapasu i robię z tego tylko lody, więc ja na pewno nie kupię przez długi czas.

@Inozythol: Szefie, a dałbyś przepis na te lody? Bo brzmi jakby to był dobry, sprawdzony przepis
  • Odpowiedz
@zeldofug: nic specjalnego.
To jest do ninja creami, bez tej maszyny nie zrobisz lodów low fat bez cukru, znaczy można kalafior mrożony lub truskawki, wpc, woda lub mleko, trochę gumy guar, ewentualnie słodzik i mielisz blenderem, ale to nie do końca jest taki efekt.

Baza na 700ml ale ja to na oko tobie do konsystencji takiego gęstego
  • Odpowiedz