Aktywne Wpisy
zmarnowany_czas +217
To jedna z najbardziej p--------h rzeczy, którą muszę zrobić do pracy xD
Jestem w projekcie 1.5 roku i przez cały ten czas pracujemy dla klienta z USA. Nagle się obudzili, że muszą sprawdzić naszą tożsamość, czy nie jesteśmy szpiegami z Korei Północnej (bo takich zatrudnili xD). I jutro muszę jechać 400 j------h kilometrów, do losowego McDonalds, gdzie mam spotkać jakiegoś losowego typa, któremu potwierdzę, że istnieje i nie jestem Koreańczykiem. I tyle,
Jestem w projekcie 1.5 roku i przez cały ten czas pracujemy dla klienta z USA. Nagle się obudzili, że muszą sprawdzić naszą tożsamość, czy nie jesteśmy szpiegami z Korei Północnej (bo takich zatrudnili xD). I jutro muszę jechać 400 j------h kilometrów, do losowego McDonalds, gdzie mam spotkać jakiegoś losowego typa, któremu potwierdzę, że istnieje i nie jestem Koreańczykiem. I tyle,
Uszatek1937 +227
#depresja Mama w piątek umarła,zostałem sam jak palec,fotmalności eałatwione,ale żadnej pomocy.Smutne

Widziałem jakiś poziomy jasno szary pasek z liniami mniej więcej na środku ekranu ale tylko na szarym tle, nie na czarnym czy białym ani kolorowym. Siedzę przy kompie po kilka godzin dziennie więc myślałem że coś windows świruje więc zrobił screenshota a na nim nie ma paska. Ale na szarym tle wykopu go widziałem, jeżdżąc w górę i dół doszedłem że pasek jest słabo widoczny ale jest i jest statyczny co potem testy mi udowodniły. Kilka razy wczoraj brakło prądu i myślałem że coś się spaliło. Sprawdziłem ustawienia monitora i amd adrenaline, sprawdziłem porty w grafice i monitorze, pasek dalej jest.
Zrestartowałem komputer i pasek zniknął.
Nie wiem o co chodzi, po tym jak stabilność przesyłu prądu wczoraj wróciła windows też mi dał jakiś komunikat że jakby jakiś plik windowsowy został uszkodzony ale system wstał normalnie i się zastanawiam co mogło się stać że się samo naprawiło.
#monitory