Wpis z mikrobloga

Już po koncercie? Jak było?
Jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o wyjazd z parkingu PGE? Długo się wyjeżdża? Jest sens cfffaniakować i szukać innego parkingu żeby szybciej wjechać na S7? :D
#soad #systemofadown
saif3r - Już po koncercie? Jak było?
Jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o wyjazd z par...

źródło: image

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@saif3r: dolna trybuna z boku sceny, dokładnie V05, bałem się bo to mój pierwszy raz na narodowym ale moim zdaniem nagłośnienie było super, wszystko słyszałem. Koncert petarda, niestety siedziałem wokół samych pikników więc jest niedosyt, ale jutro mam płytę i chce się wyszaleć
  • Odpowiedz
  • 5
@mariecziek: był ogień. Mam dużego guza bo w pogo zderzyłem się z kimś głowami. Zmokłem do kości już czekając w kolejce do wejścia na stadion, na płycie było mi już wszystko jedno że pada deszcz. Po koncercie wypizgało mnie niemiłosiernie, a wracałem do hotelu na nogach bo nie szło złapać bolta.
Myślę że polska publiczność nie zawiodła, bawiłem się świetnie i cieszę się że wkońcu po 20 latach słuchania SOAD
  • Odpowiedz
@ajag z deszczem to prawda xD po Acid Bath było zimno na deszczu, na QotSA dało się rozgrzać w pogo, na SOAD to już miałem w dupie, że moknę od 2 godzin i w drugiej połowie to nawet cieszyłem się, że leje, bo pod sceną to nie dało się oddechu złapać xD
  • Odpowiedz